Чудо е, че изобщо остана жива след кървавата драма на

...
Чудо е, че изобщо остана жива след кървавата драма на
Коментари Харесай

Цяла България Замръзна! Първи Шокиращи Снимки На Антония, Която Скочи Под Влака И Загуби Двата Си Крака. Истината Е Покъртителна

Чудо е, че въобще остана жива след кървавата драма на релсите при жп „ Владимир Павлов ” в Бургас.

Това е еманацията на всичкия парадокс, в който попадат от ден на ден обезверени и комплицирани младежи, написа " Флагман ".

И тази нощ, както и през вчерашния ден през нощта, пациентите в отделението по ортопедия в УМБАЛ-Бургас няма да заспят.

Плачът от фантомната болежка на към този момент несъществуващите елементи от крайниците ще раздира стаите, а дежурният доктор няма да е в положение да предозира прелетите в обилие в кръвта й мощни успокоителни.



Вижте останките от краката на тази 21-годишна жена – българка! Десният е без ходило, отсечен до глезена, а левият – до коляното. Чудо е, че въобще остана жива след кървавата драма на релсите при жп „ Владимир Павлов ” в Бургас. Това е еманацията на всичкия парадокс, в който попадат от ден на ден обезверени и комплицирани младежи, написа " Флагман ". И тази нощ, както и през вчерашния ден през нощта, пациентите в отделението по ортопедия в УМБАЛ-Бургас няма да заспят.

Плачът от фантомната болежка на към този момент несъществуващите елементи от крайниците ще раздира стаите, а дежурният доктор няма да е в положение да предозира прелетите в обилие в кръвта й мощни успокоителни.

Днес Антония Чикова спокойна и изцяло съответна. До нея, край болничното легло, е 54-годишната й майка – Марияна Чикова, която е пристигнала от плевенското село Буково незабавно щом я уведомили за опита за ликвидиране на товарната жп гара на 6 ноември към 8,30 часа.

Връзката сред майка и щерка е повече от мощна, макар че Антония е израснала в обществени домове, тъй като е едно от петте деца в семейстото на диабетноболния и трудоустроен Спас Чиков. Първо я изпращат в дома в гр.Тотлебен, след това в Пордим, където приключва главното си обучение, най-после я настаняват в жилище за социалнослаби възпитаници в Ловеч.

В Ловеч бедното момиче приключва приблизително обучение в Професионалната гимназия по стопанска система, търговия и услуги.

Има документи и от курсове по фризьорство и барманство. „ Това, че Тони учеше и израстна главно в обществени домове, не значи, че сме я изоставили.

На всички празници си идваше в Буково, когато се събираме цялото семейство. Проблемът беше в това, че татко й стартира да демонстрира още на младини признаци на шизофрения, поради което трябваше да се грижа и за него.

Останахме и двамата без работа, само че на децата ни бе обезпечен от малко малко естествен живот. Аз имам големи подозрения, че индивидът, с който е била преди да скочи върху релсите против идващия трен, има виновност за случилото се. Ще упорствам да се обясни кой е и какво е правил там с щерка ми ”, споделя Марияна Чикова.



Антония край Слънчев бряг през лятото, когато е имала средства за прехранване Историята, която ще ви разкажем по-долу е сверена като меродавност и със съученици на Антония от ловешката гимназия.

Това, което те прибавят е, че тя била извънредно даровита като фризьорка и изкарвала положителни пари, имала огромна обич с момче в Ловеч, с което ходели две години, само че ненадейно връзката им прекъснала, поради което, засегната, Антония напуща града и идва напролет в Несебър.

Самата тя описа следното: Взеха ме незабавно на работа в хотел „ Тиара Бийч ” на Слънчев бряг като сервитьорка. Договорът ми беше за четири месеца по 600 лева чисто. Понеже се справях чудесно, заплатата ми беше действително още по-висока и шефовете бяха удовлетворени.

Сезонът обаче свърши в средата на септември. Аз не се тормозя от работа – трансферирах се в близкото село Порой, където притежателят на една овощна градина, името му е господин Димов, даде обещание да ни заплаща високи надници за подбиране на ябълки. Лошото беше, че към края на октомври времето стартира да става доста студено, а ни държаха на полето, на открито. Усещах, че в студа няма да устоя до първата си заплата и че би трябвало да взема ограничения.

Пристигнах в Бургас с вяра да си намеря работя като сервитьорка. Настаних се при моята другарка Веси, която е на квартира тук. Тя ми сподели, че няма потребност да й заплащам част от наема. Сутринта на 6 ноември, понеделник, се случи нещо, за което не желая да приказвам. Просто разбрах, че и да се боря с този живот в този непознат град, няма да мога да изляза суха от борбата. Реших да си събера багажа и да си отпътува при майка в Буково.

Да обмисля с нея нещата. Оставих 20 лева на Веси, да не си намерения, че съм я „ завлякла ” и потеглих към автогара Запад. Докато чаках да отвори гишето за билетите, видях този млад мъж, който вие, от медиите, сте взели за мой другар.

Той ме попита: Ти закъде си? Аз му отговорих: Не знам. А ти? Той отвърна: И аз не знам. Запознахме се тая заран.

Той беше по-зле с настроението от мене. Тръгнахме покрай релсите и тогава очевидно съм изгубила и последната капка религия и съм скочила против идващия към гарата трен. Направих го в последната секунда, влакът не се движеше с висока скорост, аз просто бях изгубила смисъл да пребивавам по метода, по който се оформяше, в случай че се прибера назад в моя безпаричен край.

Много ви апелирам да оставите този човек на мира и да не го тормозите. Той няма нищо общо с моето обезсърчение ”, заключи Антония, повдигайки инцидентно лявата си ръка с татуирана на британски „ религия ”.

Днес тя се чудеше дали в миналото ще може да върви, какъв брой ли би коствало, с цел да й сложат протези, само че като цяло нямаше, поради силноупойващите медикаменти, никаква концепция за тежкото състояние, в което е.

От ОДМВР-Бургас отхвърлят информация за мистериозния млад мъж с ромски черти. Той бе отведен за разпит. Майката на Антония обаче упорства да знае по кое време тъкмо се е появил този юноша, тъй като счита, че има връзка с персоналната покруса на щерка й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР