Чудна и бърза вкусотия с пиле Трябват ни едно пиле,

...
Чудна и бърза вкусотия с пиле Трябват ни едно пиле,
Коментари Харесай

Вечерята Мечта За Есента! Тази Вкуснотия С Пиле Е Божествена, Става Веднага, Гостите Ще Са Очаровани!

Чудна и бърза вкусотия с пиле

Трябват ни едно пиле, 300 грама кашкавал, 500 грама гъби, 250 грама сметана, един морков, три лъжици с доматено пюре, сол и черен пипер на усет.

Първо би трябвало да сложим пилето ни да се вари. През това време си настъргваме или нарязваме на доста ситно морковите и лука като ги слагаме да се запържат в тиган с към този момент загрято олио.

Като са подготвени, прибавяме към тях и доматеното пюре, дружно с нарязаните гъби – може и да са от буркан. Изчакваме пилето да се свари доста хубаво, а след това го почистваме деликатно от костите и го накъсваме на дребни късчета.

Добавяме месото в тигана, който към този момент е на котлона и леко си запържваме и него. След това смъкваме тигана от огъня и прехвърляме тази вкусотия в една тавичка за печене във фурната.

Половината от кашкавала го настъргваме незабавно върху ястието в тавата като с него прибавяме и към три черпака от водата, в която е вряло пилето.

Сметаната пък я разрушаваме благодарение на малко вода и заливаме след това с нея месото. Най-отгоре идва ред и за останалия настърган кашкавал, след което не ни остава друго, с изключение на да бутаме във фурната и да чакаме това знамение да се изпече, написа топактиално.ком.

Става нещо просто неповторимо вкусно, което може да се сервира независимо, или с гарнитура по избор. Ако си го хапвате без нищо в допълнение, би трябвало да знаете, че даже е още по-хубаво. Толкова е апетитно и приключено, че не му трябват овкусители.

Пожелаваме ви да си го изядете с голям вкус и да ви е доста сладко на всички!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР