Чудиш ли се дали обектът на твоята любов също те

...
Чудиш ли се дали обектът на твоята любов също те
Коментари Харесай

Признаци, че той иска ти да направиш първата крачка

Чудиш ли се дали обектът на твоята обич също те харесва? Вероятно това те прави  неуверена, така се страхуваш, че може единствено да си въобразяваш някакви неща и той да не изпитва същото. Това те обърква, тъй като не знаеш дали да предприемеш нещо или не. Замисли се обаче какво би станало, в случай че той в действителност те харесва. Ами в случай че този човек също те е чакал през цялото това време? Да, привикнали сме нормално мъжете да работят първи, само че това не е наложително изискване. В подобен случай ще пропуснеш ли шанса да бъдеш с него?

Време е да се отърсиш от страха си от отменяне и да се бориш за любовта. И в случай че искаш удостоверение, че това е подобаващият миг да пристъпиш напред…

 

Ето някои признаци, че той желае да направиш първата крачка

 

Той работи и приказва деликатно.

Ако този мъж е по-малко разговорлив и гръмък, когато си в близост, би трябвало да се замислиш. Това е по този начин, тъй като той се тормози в компанията ти и може да се тормози да не се изложи пред теб. Можеш да потвърдиш тази доктрина, в случай че инцидентно си го виждала в естествената му среда без неговото познание и той е много по-освободен. Това не значи, че се преструва пред теб, просто се пробва да ти направи положително усещане.

Той се изчервява, когато приятелите му си вършат смешки с вас двамата

Ако сте в обща компания и с обекта на възприятията ти имате другарски връзки, не е изключено останалите да стартират да вършат намеци, че сред вас има освен това. Обърни внимание по какъв начин реагира той в тази обстановка. Ако не изпитва в действителност възприятията, които му приписват към теб, евентуално ще се засмее на шегата. Ако обаче му стане неловко и даже стартира да се изчервява, може да изпитва освен това.

Той в никакъв случай не е ангажиран да дава отговор на твоите известия

Той постоянно ли дава отговор на твоите известия съвсем незабавно, даже през работното му време, това може да значи, че те харесва и няма нищо срещу да отдели време за теб. Вероятно се надява, че по този метод ти ще направиш някаква по-сериозна стъпка, с цел да се сближите.

Говорите с часове по телефона

За разлика от дамите, мъжете обичат да споделят малко и ясно, като не си падат по дългите диалози по телефона. Ако обаче той няма нищо срещу да приказва с вас с часове, даже до късно през нощта, значи може да приема това като стадий на опознаване и да се надява, че скоро може да признаете любовта си.

Обича да те нервира

Мъжете, които желаят тръпката им да ги виждат, от време на време могат да бъдат доста досадни. Така че, в случай че индивидът, който харесвате, обича да ви нервира за всичко, допустимо е да желае единствено вашето внимание, с цел да прекарвате повече време дружно. Тъй като той няма да се осмели да признае непосредствено за възприятията си, за него това е метод да го забележите.

Подсказва ти, че желае да излезе с теб

Обикновено мъжът кани на първа среща, само че от време на време той първо желае да опипа почвата, с цел да знае дали желанието му би се увенчало с триумф. В подобен случай той може да ти прави леки подмятания, че му е скучно или че няма какво да прави следобеда да вземем за пример с вярата, че ти би му предложила да се помотаете дружно да вземем за пример.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР