Чудили ли сте се какви ли ги върши синът на

...
Чудили ли сте се какви ли ги върши синът на
Коментари Харесай

Ето какво си мечтае да направи Софи Маринова с Лоренцо

Чудили ли сте се какви ли ги прави синът на Софи Маринова Лоренцо? Калпазанинът за последно попадна в жълтите летописи в края на предходната образователна година. Тогава мнозина се тормозиха не на смешка, че около уговорките си Софи няма задоволително време да се грижи за 14-годишния възпитаник. Защото Лоренцо се беше отдал на всевъзможни пороци, като обичаната му приятност са наргилето и шумните купони.

За това свидетелстваха скандалните клипчета, които Лоренцо самичък пускаше в обществените мрежи. Майка му пък разправяше насам и натам, ме младокът към този момент хвърля съществени погледи по хубавите девойки и даже бил доста любвеобилен. Сега обаче Софи е решила да постегне малко юздите на Лоренцо и даже му е намерила съществено предизвикателство.

Маринова е решила да запише Лоренцо на кастинга за най-успешния музикален формат у нас „ Гласът на България “

И освен да го запише, ами в случай че е належащо и да удари едно рамо, където би трябвало. Самият Лоренцо нееднократно е показал, че има музикална заложба. Той даже към този момент записа и първото си независимо парче „ В офанзива “.

Чест прави на младежа, че е отрязал мераците на Софи да се включи и да му оказва помощ за песента и си е безусловно негов авторски артикул. Именно поради това Маринова била сигурна, че синът ѝ ще успее да впечатли журита на „ Гласът на България “ и ще бъде определен от някого от менторите.

Софи има още една причина да натиска Лоренцо за присъединяване – предходната година щерката на Глория Симона Загорова пя в шоуто, а изявите ѝ донесоха само позитиви. Петият сезон на предаването „ Гласът на България “ ще започва при започване на новата 2018 година.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР