Чудили ли сте се какъв пролетен педикюр да си направите?

...
Чудили ли сте се какъв пролетен педикюр да си направите?
Коментари Харесай

Топ идеи за пролетен педикюр

Чудили ли сте се какъв пролетен педикюр да си извършите? Докато през зимата модерният маникюр и педикюр е по-скоро в тъмната гама, то пролетта ви дава опция да се развихрите. Грижата за стъпалата и ноктите на краката е значима част от нашата бюти рутина. Дори и през зимните месеци да не нанасяме лак върху ноктите си, значимо е те да са добре поддържани. С настъпването на пролетта е време да прибавим повече въодушевление и цвят в педикюра си. Ярки цветове, комбинации сред тях, френски педикюр.

Някои дами ще заложат на повече искра с брокат или украшения с камъчета, до момента в който други ще изберат истински щампи и флорални претекстове. Днес споделяме с вас няколко красиви хрумвания за пролетния ви педикюр. Пролетният сезон нормално е асоцииран със прохлада, цветове и цветя, тъй че за дизайн на нокти за този сезон можете да изберете няколко варианти.

Топ хрумвания за пролетен педикюр

Бял

Този типичен цвят е известен когато и да е. Белият педикюр е един от най-трудните дизайни за нокти на краката. Светлият лак е освен сложен за съчетаване с формата на нокътя, само че и провокационен за нанасяне: той акцентира всички недостатъци на ноктите ви. За да създадете пролетен дизайн на педикюра, можете да комбинирате бялата основа с кристали, сребрист искра, да отдадете желание на минималистични ярки модели или да заложите на едноцветен дизайн. Белият цвят е в действителност подобаващ пролетен педикюр.

 

 

Синьо

 пролетен педикюр Топ хрумвания за пролетен педикюр фотография: pinterest

Синьото се съчетава изключително добре с бяло и черно, златно и сребърно. Тази пролет пролетен педикюр се предлага в доста нюанси: на мода са аквамаринът, лазурът, кобалтът. Не се опасявайте от ярките цветове и направете по този начин, че педикюрът ви да се откроява!

Розово

 пролетен педикюр Топ хрумвания за пролетен педикюр фотография: pinterest

Розовото е идеално за сантиментален пролетен педикюр. Заложете на неясно розовото. Този дизайн на педикюр наподобява впечатляващо и скъпо. Понякога можете да добавите кристали и искра към пролетните си нокти на краката като някакъв ослепителен акцент.

Оранжево

През пролетта жадуваме за по-ярки нюанси, ето за какво стилните запалянковци избират блестящо оранжево без никакво съмнение. Не е належащо да покривате всичките си пръсти с лак в цвят на морков: цветът се съчетава добре със злато и сребро, както и с бяло, черно, розово и синьо. Матовото горно покритие може да направи дизайна на вашия пролетен педикюр по-интересен.

 

 

Жълт

 пролетен педикюр Топ хрумвания за пролетен педикюр фотография: pinterest

Жълтото в никакъв случай не излиза от мода. Използвайте топли цветове, в случай че желаете. Те ще наподобяват изключително елегантно. Любителите на студените нюанси могат да покрият ноктите на краката си с лимонен лак. Можете да оставите гланцов резултат или да нанесете кадифен връх за вашия пролетен педикюр.

Небесносиньо

Излезте от зоната си на комфорт тази пролет с компактно бебешкосиньо. Или помислете за по-уникален колорит на цвета, като да вземем за пример синьо-сиво или синьо-зелено. През идващия сезон имаме цялостната независимост да бъдем по-смели при избора си на педикюр, следвайки образеца за прераждането, което природата ще направи. Направете нещо ненадейно даже и за вас, като лакирате ноктите на краката си в по-светъл цвят, с който да покажете, че изцяло сте оставили зимата зад тила си. Небесносиньо е топ цвят за пролетен педикюр.

Меко лилаво

 пролетен педикюр Топ хрумвания за пролетен педикюр фотография: pinterest

Вдъхновете се от цветовете на великденските яйца, като посегнете към пастелно лилаво. Розово-лилавият лак е универсално хвалебствен – да не приказваме за удивителен – и дава отговор на всички условия за многослойната наклонност на този сезон. Например мекият люляков педикюр обгръща цветните нюанси на пролетта, като в същото време остава натурален и непоказен. По-светлите тонове са подобаващи за стоплянето на времето, само че мекото лилаво прибавя занимателен щрих и е малко непредвиден избор за пролетен педикюр.

Пастелен маникюр

Пастелните цветове са съвършени за пролетен педикюр и елементарно се комбинират между тях. Можете да изберете нежни нюанси на розово, лилаво, жълто или зелено, с цел да придадете на ноктите си пресен и натурален тип. Така ще сте подготвени за пролетта.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР