Чудесна новина за потребителите на Windows 10.По време на представянето

...
Чудесна новина за потребителите на Windows 10.По време на представянето
Коментари Харесай

Microsoft поднасят Game Pass и към PC потребителите

Чудесна вест за потребителите на Windows 10.
По време на представянето на Microsoft на постоянния си финансов доклад тази седмица, един от акцентите в ревюто, направено от изпълнителния шеф на компанията Сатя Надела, бяха видеоигрите и позициите на Microsoft тук. Неведнъж в последните две години, от Редмънд заявяваха упоритости да разширят въздействието си на гейм сцената – бранш, който Microsoft като че ли позабрави в опит да осъществя упоритостите си в клауд бранша, където към този момент е водещ SaaS (software-as-a-service) снабдител.

Тези упоритости бяха затвърдени тази година, по време на Е3, където компанията анонсира придобиването на няколко гейм компании. Те бяха доказани и от появяването на Game Pass, абонаментна услуга, ориентирана към притежателите на Xbox конзоли, предлагаща над 100 нови и по-стари заглавия, идващи, както от първостепенни сътрудници на Microsoft, по този начин и от външни разработчици. А в този момент Games Pass към този момент ще е наличен и за потребителите на Windows 10. Именно това се разбра по време на изнесения от компанията отчет. Както знаете, Microsoft към този момент заявиха, че Game Pass ще предлага най-нови игри също и то единствено против платена абонаментната цена за услугата – без подозрение чудесна оферта за всеки геймър.

За страдание не знаем детайлности към тази вест, като да речем точната дата на пускане на услугата, както и изискванията, при която тя ще действа. Вероятно е заглавията да се оферират чрез формалния магазин на Microsoft, само че сигурно със задаващите се идната година заглавия, като Gears 5 и Crackdown 3, нещата за геймърите наподобяват светли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР