Чрез видеовръзка руският президент Владимир Путин се включи по време

...
Чрез видеовръзка руският президент Владимир Путин се включи по време
Коментари Харесай

Путин: Някои страни насърчават колониализма, Западът е виновен за войната в Украйна

Чрез видеовръзка съветският президент Владимир Путин се включи по време на срещата на БРИКС и още веднъж съобщи:

„ Западът е отговорен за нашествието в Украйна “.

„ Нашата група от пет страни потвърди, че е благонадежден индивид на световната сцена с непрестанно възходящо въздействие в световните каузи “, стартира своето послание Путин.

По думите му БРИКС „ отстоява международен ред, учреден на интернационалното право и Хартата на Организация на обединените нации и правата на хората за лично развиване “.

Путин съобщи, че някои страни „ предизвикват колониализма “, което е довело до „ страшна рецесия “ в Украйна

Той споделя, че дейностите на Русия в Украйна са в отговор на война, „ отприщена “ от Запада, който посредством неговият „ блян “ да „ резервира хегемонията си в света “ е довел до държавен прелом в Украйна (през 2014 г.).

„ Русия реши да поддържа хората, които се борят за своята просвета, за своите обичаи, за своя език и за своето бъдеще “, твърди той.

Той споделя, че дейностите на Русия в Украйна са предопределени да сложат „ завършек на войната, която беше отприщена от Запада против хората в Донбас в Източна Украйна “.

След като упрекна Запада за съветската инвазия в Украйна, Путин съобщи, че приоритет за БРИКС е основаването на нови, устойчиви и безвредни транспортни направления, като да вземем за пример „ коридора север-юг “, който ще свърже съветските пристанища с морските терминали в Персийския залив и Индия океан.

Той също по този начин разяснява „ засиленото партньорство в науката и нововъведенията, опазването на здравето, образованието, развиването на филантропичните връзки като цяло, културното и цивилизационно разнообразие “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР