“Чрез “Откраднат живот ние с NOVA направихме модел. Това е

...
“Чрез “Откраднат живот ние с NOVA направихме модел. Това е
Коментари Харесай

Петък отива на БГ Кино с най-успешния медицински сериал “Откраднат живот“

“Чрез “Откраднат живот ” ние с NOVA направихме модел. Това е нещо, което не се беше случвало в българския ефир – артикул, който да е в праймтайма, да е с такова високо продукционно качество и,  разбира се, с огромни художествени  достойнства и да може да изнася сърцето в програмата на една политематична национална телевизия ”, показа Евтим Милошев в рубриката “Петък отива на БГ Кино ” по БГ Радио.

Продуцентът от “Дрийм Тийм ” и Петя Терзиева, шеф “Маркетинг и връзки ” на Нова Броудкастинг Груп описаха пред Богдана и Симо  за наклонността за възобновление на българското кино и сериали и за акцията “NOVA поддържа българските филми ”.

“Откраднат живот ” потвърждава, че българските продукции имат силата да надминат по зрителски интерес даже западните и американските, да имат триумф и да поддържат основния праймтайм слот на NOVA. Смятам, че е доста значимо да даваме опция да се излъчат в най-гледаното време ”, съобщи Петя Терзиева.

Продуцентът на най-успешната българска здравна поредност повдигна леко и завесата пред идните събития в шести сезон на “Откраднат живот ”, който се снима сега.

“Още първият снимачен ден започнахме с Юлиан Вергов в ролята на доцент Банков. Всички чакаха неговото завръщане след края на четвърти сезон и в този момент ще се върнем към времето и събитията към злополуката с неговото семейство. Всичко това се случва в Германия и имаме упоритостта тази част да се снима там ”, описа Евтим Милошев.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР