Чрез жребий коалицията Патриоти за Валери Симеонов спечели първото място

...
Чрез жребий коалицията Патриоти за Валери Симеонов спечели първото място
Коментари Харесай

Патриоти за Валери Симеонов са номер 1 в бюлетината

Чрез чоп обединението " Патриоти за Валери Симеонов " завоюва първото място в бюлетината за европейските избори на 26 май. Вътрешна македонска революционна организация, които са сътрудници на някогашния вицепремиер във властта, са под номер 3.

Любопитното е, че " Коалиция за България " (водена от АБВ) получи по-предното 10-то място в бюлетината от Българска социалистическа партия, която ще е под номер 18. Това носи капацитет за комплициране измежду левите гласоподаватели, тъй като преди шест години името " Коалиция за България " се ползваше от воденото от Българска социалистическа партия политическо обединяване.

ГЕРБ ще са под номер 12, " Демократична България " е с 13, " Атака " е 14, а Движение за права и свободи е 20.

Точно преди ГЕРБ под номер 11 е самостоятелният претендент за евродепутат Десислава Иванчева. Тя е наказана на първа инстанция за искане на рушвет и твърди, че правосъдната акция против нея е предизвикана точно от ГЕРБ.

След жребия партиите не икономисаха обичайните прояви на предизборна нумерология. Според ГЕРБ мястото им в бюлетината значи 12-та победа на изборите. Българска социалистическа партия разтълкуваха цифрата си като предсказание, че ще са първи на изборите и ще вкарат 8 евродепутати. От Демократична България се видяха просто като " любим 13 ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР