Човекът се превръща в герой, когато се гмурне на 40-50

...
Човекът се превръща в герой, когато се гмурне на 40-50
Коментари Харесай

НИЩО ЛИЧНО: Българката, която се гмурна на 201 м. под повърхността

Човекът се трансформира в воин, когато се гмурне на 40-50 метра под водната повърхнина. След 100-ия метър към този момент започваш да играеш рискова игра, а гмуркайки се още по-надълбоко, непринудено застрашаваш личния си живот.

Ина Димитрова съумява да се гмурне на невероятните 201 м под повърхността. Какво е видяла там ли? Абсолютно нищо, тъй като на сходна дълбочина е мрачно, както в непрогледна нощ. Какво е изпитала тогава? Вижте описа на Ина в

" Няма място за страсти на толкоз огромна дълбочина -  признава самата Ина. -  Мислиш единствено по какъв начин да оцелееш посред чудовищното налягане и да се върнеш назад там, откъдето си пристигнал. "

Може би следователно последният и най-съществен въпрос е " за какво го правиш? ".

Ина съпоставя своето премеждие с опитите да бъде обуздан Еверест. Изпитваш се, отиваш оттатък лимита на личните си благоприятни условия и достигаш място, което и природа, и Бог са се пробвали да създадат недостъпни за човешкия крайник. 

Ина Димитрова в действителност съумява да доближи такова място. Тя е едвам втората жена в света, съумяла да се гмурне на повече от 200 м. дълбочина в открити води.  Уникалното й достижение върви освен със смъртоносни рискове, само че и с огромни ограничения в персоналния живот.

Кои са те и какво тъкмо се случва с човешкото тяло на рекордната дълбочина - в " Нищо персонално " с Краси Боев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР