Човекът с 50 думи в речника и шокираща липса на

...
Човекът с 50 думи в речника и шокираща липса на
Коментари Харесай

 Ще се срещне ли „гадната“ Меган с Тръмп?

Човекът с 50 думи в речника и шокираща липса на първите седем години от през днешния ден е на тридневно посещаване във Англия. Миналият му опит за аудиенция беше цялостно крушение, а този път дава обещание даже още по-голямо " смешно-тъжно " шоу. Страната е в рецесия, както знаете Тереза Мей подаде оставка неотдавна, а Тръмп реши да даде рамо на Борис Джонсън за овакантеното място. Те двамата (освен по ограничавания си речник и прически) си наподобяват и по това, че измежду всичко останало имат и постоянна история на прояви на расизъм и хомофобия.        

В листата на формалните срещи на Тръмп, с изключение на министър председателят в оставка, са и кралица Елизабет II, принц Чарлз, принц Уилям и брачната половинка му, както и принц Хари. Не се планува обаче Тръмп да се срещне с Меган Маркъл, която роди преди месец. В интервю за таблоида The Sun президентът Тръмп добави Меган към листата си с nasty women ( гадни жени), паралелно до Хилъри Клинтън. Така той дава отговор на мненията, които бившата звезда от Suits е направила през 2016 година, наричайки го „ женомразец “, а политиката му – „ разделяща “.

„ Не знаех, че е била гадна “, разяснява Тръмп, само че бързичко й прости, като прибавя, че мисли, че е nice, че Америка си има „ принцеса “ и несъмнено ще се оправи excellently като такава.

Във Англия не харесват Тръмп, който се употребява с към 20% утвърждение. Миналото му посещаване през 2018 година се отличи с огромно неодобрение, а стотици хиляди хора стачкуваха по улиците на Лондон.

Преди актуалната аудиенция кметът на Лондон Садик Хан, който обществено демонстрира отрицателното си отношение към Тръмп, сподели, че американският президент не би трябвало да бъде допускан на държавно посещаване. Джереми Корбин, водач на лейбъристите, пък отхвърли поканата за формалната вечеря с Тръмп. „ Тереза Мей не трябва да постила аления килим пред човек, който провокира интернационалните раздори, отхвърля смяната в климата и употребява расистка и женомразка изразителност. “

По всичко проличава, че ни чакат три забавни дни, а каква ще е този път реакцията на кралицата, ще забележим. Миналия път тя изнесе открит урок по тролене за напреднали.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР