Човекът, който бе пометен от моторист пред болницата във Враца,

...
Човекът, който бе пометен от моторист пред болницата във Враца,
Коментари Харесай

Ето кой е прегазеният от моторист човек пред болницата във Враца, баща е на известен адвокат /снимки/

Човекът, който бе затрит от моторист пред болничното заведение във Враца, е пенсионираният доктор Георги Бончев, научи извънредно BulNews.bg. Той е татко на известния юрист Росен Бончев.
Около 80-годишният мъж повече от 20 години е управлявал Центъра за незабавна здравна помощ във Враца. В момента той е точно там и лекари се борят за живота му. Очаква се откакто го стабилизират, той да бъде откаран за лекуване в столицата. Травмата на главата на доктор Бончев е сериозна, от удара и рухването на земята черепът му е смачкан. Мъжът е изгубил и доста кръв.
Припомняме, че кървавият случай стана минути преди 10 часа през днешния ден на бул. „ 2-ри юни “. Моторист се движел откъм центъра в посока изхода на града. Изневиделица пред него излязъл бус, който маневрирал навръх пешеходната пътека. За да не се удари в него, рокерът свил внезапно, описаха очевидци.
За неволя тъкмо в този миг на пешеходната пътека пресичали майката и бащата на юрист Росен Бончев. Мотористът закачил леко дамата и блъснал дядото, който паднал на асфалта и си блъснал неприятно главата. На мястото има доста кръв от жестокия удар.
Шофьорът на мотора също паднал и се повлякъл по асфалта. Той обаче се разминал без съществени контузии.
Движението в региона бе напълно блокирано за към половин час, а по-късно екипи на полицията започнаха да пропущат прекосяването на коли по натоварения бул..

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР