Човек всеки ден в живота си е изправен пред избори,

...
Човек всеки ден в живота си е изправен пред избори,
Коментари Харесай

Виктория Василева, ИТН: Илюзията, с която се разделих е, че сме способни да признаваме собствените си грешки

" Човек всеки ден в живота си е изправен пред избори, по тази причина не знам за какво и какво хората разясняват или не. Мислих, че обществото е направило крачка напред в развиването си, само че се оказа че не е по този начин. Показахме некадърност да надграждаме върху личното си развиване ".

Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия някогашната депутатка от " ИТН " Виктория Василева. " Никога не съм се срамувала от това, което съм направила. Не скърбя и за един ден от работата си в Народното събрание. Илюзията, с която се разделих обаче е, че сме способни да признаваме личните си неточности ", съобщи тя.

" Подадох оставка и като член на " ИТН ", тъй като не считам, че има какво още да дам на тази конструкция. Ккаквото трябваше да свърша, го изпълних. Крайно време е да отстъпя обратно, с цел да могат те да продължат по своя път. През цялото това време имаше и разочарования и хубави моменти, само че е персонална тематиката, не желая да я разясня обществено. О

бещала съм си, и пред околните ми,че в никакъв случай няма да сляза на равнището на някои и когато напусна да стартира да приказвам с неприятно и злословя ", изясни Василева.

" Не, нямам предложения от други политически планове, в това число и от партията на Стефан Янев ", безапелационна е тя.
" С господин Слави Трифонов не съм разговаряла по отношение на оставката. Не ме е и потърсил персонално, може би е приел решението ми, каквото и да е то ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР