Човек от спортно-техническия щаб на Левски ще бъде нагърбен със

...
Човек от спортно-техническия щаб на Левски ще бъде нагърбен със
Коментари Харесай

Левски изпраща свой съгледвач на мача Хегелман - Шкупи

Човек от спортно-техническия щаб на Левски ще бъде нагърбен със задачата да следи бъдещия противник на Левски в Лигата на конференциите. Той ще стане явен след двата мача сред литовския Хегелман и северномакедонския Шкупи. Първият конфликт сред отборите е в четвъртък от 20:00 часа в Каунас.
 Тръгва ли Илиян Стефанов към изхода на
Тръгва ли Илиян Стефанов към изхода на " Герена "?

Питат за него за трансфер

Все още не е ясно дали въпросният човек ще пътува до балтийската страна, или ще наблюдава дуела по малкия екран. Със сигурност за реванша към този момент " сините " ще имат представител в Скопие, който да следи онлайн решителния дуел сред Хегелман и Шкупи.

Преди дни северномакедонският отбор се укрепи с 24-годишния бразилски халф Дуду Сампайо. В последната си контрола тимът победи Македония Гьорче Петров, до момента в който литовският отбор завоюва с 2:1 гостуването си на Дзюгас в локалното състезание.

Левски ще се изправи против един от тези два тима във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. В първия мач на 27 юли сините ще гостуват, а реваншът на стадион " Георги Аспарухов " е на 3 август.
 Безвремие в Левски
Безвремие в Левски

В клуба просто нищо не се случва, времето като че ли е спряло при все, че новият сезон чука на вратата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР