Човек, който има за цел да спаси възможно най-много XL

...
Човек, който има за цел да спаси възможно най-много XL
Коментари Харесай

Спасител на кучета спаси „XXL Bully“, който беше със същия ръст като него – и имаше по-голяма глава

Човек, който има за цел да избави допустимо най-вече XL Bully, описа по какъв начин се е натъкнал на още по-голяма порода – това беше съгласно сведенията е висок колкото него.

Любителят на животните Патрик Суейн, на 34 години, от Нотингам се натъкна на „ XXL хулиган “ по време на избавителна задача, която го вижда по какъв начин се бори със възбраната против кучетата, като избавя тези, които са изправени пред подчинение. Във вторник, 19 декември, той се натъкна на един изключително впечатляващ звяр, откакто беше пренебрегнат на пътя.

Той сподели: „ Беше изхвърлен на улицата пред мен от миниван. Не беше XL Bully, това беше XXL Bully. Имаше няколко порязвания по главата, тъй че изглеждаше като ударен. " Според Патрик, когато кучето сложи лапите си на раменете му, то беше на същия растеж като него, 5'6 ".

Той сподели също по този начин, че главата на кучето е била " два пъти по-голяма от човешка глава Той продължи: „ Беше безусловно голямо. Тежеше 75 кг и беше с поднормено тегло. Тежат към 110 [kg]. “

Па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР