Човек и свенлив да се роди, все ще се намери

...
Човек и свенлив да се роди, все ще се намери
Коментари Харесай

Съветник! Секс за срамежливи дами

Човек и срамежлив да се роди, все ще се откри кой да го извади от черупката му. Помните оня разказ, дето разбуни духовете с богаташа, който обичаше да подчинява дамите, а най-после взе, че се влюби в най-непорочната девица, която бичуваше жадно с камшика. Така де, и той си откри майстора. Ако сте влюбена в господин, който е с една концепция по-напред в половите разбирания, то има няколко трика, които биха могли да ви оказват помощ да преодолеете своята свенливост в секса.

Не се преструвайте
Няма потребност да се вършиме на дамата вамп, в случай че не се усещате като такава. Не е нужно да навличате лачени облекла или леопардови ботуши, единствено и единствено с цел да съблазните колегата си. По-добре да не изпадаме в света на гротеската. Сексът е изключително сензитивен на престореност. Колкото и да сте срамежлива, имате своите мечти. Отдайте им се. Дори да ви се костват незадоволително разюздани, извадете ги на показ. Вашата полова убеденост ще е повече от възбуждаща за обичания.

Зачитайте и неговата накърнимост
Колкото и Iмъжете да се вършат на отворени в леглото, и те от време на време са задоволително уязвими, стане ли дума за техните въжделения, които рядко признават даже пред себе си. Ако обаче той показа с вас, че има потребност понякога да бъде подчиняван, бъдете нежни и уважавайте тази негова загадка. Живеем в общество, на което не му харесва мъжът да демонстрира уязвимост. Не му се подигравайте на фантазиите, не го засрамвайте и не го съдете, в случай че има по-извратени стремежи.

Безопасно и взаимно
Ако сте получили самопризнание от него, че желае вие да поеме този път половата самодейност, помнете, че с властта идва и отговорността. Каквото и да решите да вършиме, бъдете сигурни, че е безвредно и че и другият го желае. Ако имате някакви страхове или съображения, свързани с новата си полова роля, обсъдете го. Няма потребност да се впускате в нещо, което вместо да помогне, ще ви затвори още повече в личния ви полов свят. Ако не сте наясно с някоя съответна поза или друго нещо, което желаете да изпробвате, образовайте се. В последна сметка живеем в осведомително време, където знанието е на един клик разстояние.

Дръжте юздите на любознанието
След като един път преодолеете ненапълно своето разстройване, като нищо може да се опияните от прилива на власт, която ще изпитате в половите си връзки. Изследвайте новия полов терен деликатно и с укротено любознание. Дори и да сте оставили за малко черупката на срамежливата госпожица, това не значи, че би трябвало да работите като стопанка в секса на цялостен работен ден. Започнете постепенно и умерено с размяната на функциите. Промяната в статуквото сред чаршафите може да е много застрашителна първоначално. А след това? После надграждайте самоуверено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР