Човек е загинал при трагичен инцидент във Видин през уикенда,

...
Човек е загинал при трагичен инцидент във Видин през уикенда,
Коментари Харесай

Трагедия! Кола помете човек, откриха трупа му до гробище

Човек е умрял при драматичен случай във Видин през уикенда, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Към 20 часа на 18 ноември на тел. 112 бил получен сигнал за паднал мъж на ул. ”Цар Иван Асен ІІ” в крайдунавския град, в региона на остарелия гробищен парк. Пристигналите на мястото полицейски чиновници открили самоличността му – 68-годишен от село Новоселци, а медици от екип на Центъра за незабавна здравна помощ установили гибелта му.
При осъществения оглед на местопроизшествието проверяващи открили, че мъжът е умрял след пътно-транспортно произшествие. 54-годишен гражданин на Кула с букви Ц.Т. карал лек автомобил „ Опел” в посока родния си град. На към 200 метра преди ул. ”Незабравка” той помел претрупан с чували велосипед, придвижван от 68-годишния пешеходец. Ударът бил толкоз мощен, че колелото отхвръкнало на към 10 метра от мястото. Натоварените на него чували с боклуци били разпилени по пътното платно.
Шофьорът на колата е тестван за съществуване на алкохол с дрегер, тестът била негативна. Той е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Трупът е наведен за аутопсия във видинската болница. Екип на локалната пожарна разчистил и измил пътното платно, с цел да не се стигне до нов случай. Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР