Членовете на профсъюза на обединените автомобилни работници гласуваха за одобряване

...
Членовете на профсъюза на обединените автомобилни работници гласуваха за одобряване
Коментари Харесай

General Motors става първият автомобилен производител в Детройт, сключил сделка с членовете на UAW

Членовете на профсъюза на обединените автомобилни служащи гласоподаваха за одобрение на нов контракт с General Motors, трансформирайки компанията в първия авто производител в Детройт, получил утвърдена договорка, която може да завърши противоречив и нескончаем трудов спор.

Електронна таблица за следене на гласуването на уеб страницата на синдиката демонстрира, че с докладите на всички локални синдикални офиси, договорът е признат с малко над 3400 гласа, като 54,7% от 46 000 членове на UAW в GM са дали своят вот в поддръжка.

p>

Говорител на профсъюза в четвъртък удостовери, че електронната таблица съдържа формалните общи стойности. Резултатът беше по-близо от предстоящото след празнуването на успехите на UAW предишния месец по доста основни претенции, които доведоха до шест седмици целенасочени отводи против GM, Ford и Stellantis, производителят на коли Jeep, Dodge и Ram. В четвъртък договорът имаше огромна преднина при гласуването на Ford и Stellantis, с 66,7% в поддръжка на Ford и 66,5% дали своят вот за него в Stellantis.

предварителни покупко-продажби бяха реализирани в края на предишния месец. Вместо да удари една компания, синдикатът се насочи към обособени фабрики и на трите автомобилни производителя. В пика си към 46 000 от 146 000 служащи на профсъюза в фирмите в Детройт вървяха по колони.

В покупко-продажбите и с трите компании, дългогодишните служащи ще получат 25% общо покачване през целия период на договорите с 11 % начело. Включвайки корекциите на разноските за живот, те ще получат към 33%, сподели профсъюзът.

Договорът предприе стъпки към преустановяване на по-ниските равнища на заплати за по-нови чиновници, намалявайки броя на годините, нужни за постигане на най-високото възнаграждение. Много по-нови чиновници желаеха пенсионни проекти с дефинирани приходи вместо 401 (k) пенсионни проекти. Но вместо това фирмите се съгласиха да внасят 10% годишно в проекти 401(k).

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР