Членовете на Общото събрание на Българската федерация по ски избраха

...
Членовете на Общото събрание на Българската федерация по ски избраха
Коментари Харесай

Цеко Минев започва четвърти мандат начело на федерацията по ски

Членовете на Общото заседание на Българската федерация по ски избраха единомислещо Цеко Минев за нов 5-годишен мандат отпред на БФСки. За Минев, който управлява федерацията от 2003-та година, това ще е четвърти следващ мандат, оповестиха от БФСки.

Бе призната и бюджетната рамка на федерацията за 2018-та година в размер на 3,3 млн. лева По-голямата част от парите за БФСки ще бъдат обезпечени от генералните спонсори на федерацията и телевизионни права, допълват от федерацията.

" Надявам се, че откакто аз и целият Управителен съвет получихме цялостно доверие за още един 5-годишен мандат, то хората имат вяра в това което вършим ", разяснява след избора Минев. " В идващите години сме решили да обърнем доста по-голямо внимание на клубовете с които да работим, с цел да решим оптимално бързо техните проблеми. Основният проблем пред тях е инфраструктурата, с цел да могат техните състезатели да има къде да упражняват. Националните тимове вървят по верния път и мисля, че ще продължим по този начин ", добави той.

Тази вечер в София за следващ път ще се състои митинг на природозащитници, които отново ще упорстват да се разгласи кой е действителният притежател на концесионера на ски зоната в Банско " Юлен ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР