Членовете на най-ужасяващото семейство в Турция бяха арестувани в пряк

...
Членовете на най-ужасяващото семейство в Турция бяха арестувани в пряк
Коментари Харесай

Членове на най-ужасяващото семейство в Турция бяха арестувани в пряк ефир

Членовете на " най-ужасяващото семейство " в Турция бяха задържани в директен ефир, оповестяват през днешния ден водещи турски вестници, представени от Българска телеграфна агенция.

В. " Хюриет " прецизира, че седем членове на семейството Палу от западния окръг Коджаели са били задържани през вчерашния ден в директен ефир.

Основният обвинен Тунджер Устаел е упрекнат в осъществяване на редица убийства, в използване на мъчения и полови похищения над деца. Останалите лица, които са вярвали в свръхестествените качества на Устаел, са обвинени в оказване на подпомагане на Устаел и прикриване на закононарушенията му.

Седемте членове на фамилията, което шокира цяла Турция през последните седмици, бяха задържани по време на предаване за следствия на водещата Мюге Анлъ, предавано по частната телевизия АТВ.

Тунджер Устаел и брачната половинка му Емине Палу са били задържани през вчерашния ден в телевизия АТВ. Двамата са били посетители в предаването на Анлъ. Зрителите в залата са приветствали полицията при арестите на обвинените. Малко по-късно полицията е нахлула в дома на семейство Палу и е задържала още петима членове на фамилията.

Предаването на Анлъ е било гледано от милиони фенове в Турция, означават " Хюриет " и " Сабах ".

Часове след арестите на членовете на клана Палу прокуратурата в Коджаели наложи възбрана за лъчение на вести за следствието, осведоми " Хюриет ".

Изданието написа, че Тунджер Устаел се е оженил за Емине Палу през 2008 година Той се е показал пред фамилията като " ислямски ходжа, който може да управлява джинове ". Повечето членове на семейството Палу са станали почитатели на Устаел, а личността му е била издигната в фетиш. Междувременно Тунджер Устаел е направил минимум три убийства и е изнасилил минимум четири деца. По време на сагата, траяла повече от десетилетие, против Устаел е било повдигнато единствено едно само обвиняване в непозволено придобиване на имущество. Много по-тежките обвинявания в ликвидиране и педофилия против него са били свалени през 2014 година, откакто членове на фамилия Палу са свидетелствали в негова отбрана.

Разследването на неразкритите убийства е било обновено, откакто двама членове на семейството Палу са гостували в предаването на Мюге Анлъ предишния месец.

Трима членове на фамилията сега се намират в психиатрични клиники, осведоми " Хюриет ".

В. " Сабах " написа, че развитията, свързани със семейство Палу, които са били предавани в продължение на седмици по телевизия АТВ са били следени от фенове в цяла Турция. Темата за " най-ужасяващото семейство в Турция " е била най-дискутираният въпрос в обществените мрежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР