Членовете на Изпълнителния съвет на акционерите и търговските активи на

...
Членовете на Изпълнителния съвет на акционерите и търговските активи на
Коментари Харесай

Евролигата постави краен срок за взимане на решение

Членовете на Изпълнителния съвет на акционерите и комерсиалните активи на Евролигата за следващ път организираха отдалечена среща, с цел да обсъдят още веднъж тематиката за възобновяването на сезона в шампионата.
 Планът на Евролигата е явен, Финална осморка е огромната цел
Според източници на Eurohoops страните са се разбрали за това датата 24 май да е последният период за взимане на решение за сегашния сезон. Ако до тогава не бъде взето решение за възобновяване на сезона, то фокусът ще се измести за въпроси, отнасящи се за идващия сезон - начална и последна дата, формат и така нататък

Clubs unanimously approved draft 2019-20 Turkish Airlines EuroLeague-7DAYS EuroCup operational dates:

24 May - Deadline to take the decision to resume and complete EuroLeague & EuroCup competitions, or cancel them

29 May to 11 June - Quarantine (if necessary)
— Emiliano Carchia (@Carchia) April 23, 2020 Преди две седмици съветът реши да продължи да работи по различни сюжети, които биха разрешили довеждане докрай на сезоните в Евролигата и ЕвроКъп, при изискване, че са налице съответни ограничения за здравето и сигурността на играчите и всички останали участници.

Съветът към момента не се отхвърля и се надява ЕвроКъп да приключи в интервала сред 4 и 17 юли, а Евролигата - сред 4 и 26 юли. Всичко това обаче към момента зависи от здравето и сигурността на участващите страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР