Членове на кралското семейство ще "опразнят" знаково крило на Бъкингамския

...
Членове на кралското семейство ще "опразнят" знаково крило на Бъкингамския
Коментари Харесай

Започва ремонт на прочутото източно крило на Бъкингамския дворец

Членове на кралското семейство ще "опразнят " знаково крило на Бъкингамския замък поради ремонт по-късно през годината, съобщи Ройтерс, базирайки се на дворцови източници.

Ремонтната активност ще засегне фамозното източно крило на двореца. Там се намира знаковият балкон, на който кралица Елизабет Втора и фамилията се появяват при значими събития. По време на ремонта ще бъдат сменени незабавно остарели електрически и отоплителни системи.

"По връзки на външния аспект хората надали ще виждат някаква смяна, защото за ремонта няма да е належащо скеле ", споделя дворцов представител, представен от Българска телеграфна агенция. Опразването на източното крило значи, че три от децата на Нейно Величество - принцеса Ан, принц Андрю и принц Едуард, ще би трябвало да реалокират офисите си. Андрю и Едуард, които разполагат и с пространства за преспиване, ще получат такива на друго място в двореца.Ремонтът няма да засегне директно кралица Елизабет Втора и брачна половинка принц Филип, чиито частни жилища се намират в северното крило, нито престолонаследника принц Чарлз, формалната резиденция на който е Кларънс хаус.

Заради ремонта обаче към 10 000 предмета, измежду които картини и други творби на изкуството, ще би трябвало да бъдат преместени - на предпазване в склад или дадени чартърен. Ремонтната активност ще наложи преместването и на 120 души личен състав.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР