Членове и симпатизанти на ГЕРБ се събраха пред сградата на

...
Членове и симпатизанти на ГЕРБ се събраха пред сградата на
Коментари Харесай

Масов протест пред ГДНП! Рашков – вън!

Членове и симпатизанти на ГЕРБ се събраха пред постройката на Главна дирекция „Национална полиция“, където бе отведен водачът на партията Бойко Борисов след задържането му в четвъртък вечерта към 21 часа.

Поддържници, депутати, някогашни министри и членове на ГЕРБ скандират лозунги против вътрешния министър Бойко Рашков.

Българската прокуратура не е уведомявана за акцията в Банкя, съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева пред NOVA.

Следва да обърнете въпросите си към Европейската прокуратура, сподели още Милева.

По думите й, когато се правят дейности по необходимост, българската прокуратура следва да бъде известена в период до 24 часа.

Ако ние бъдем известени, ще уведомим обществеността за случая, съобщи още Милева.

Това е началото на края на актуалното ръководство. Ние ще предприемем безусловно всичко, с цел да бъде това държавно управление свалено допустимо най-скоро. Това го споделям на Бойко Рашков, съобщи Тома Биков от ГЕРБ.

Новата власт демонстрира същинското си лице, а то е озъбено и отмъстително, акцентира Томислав Дончев.

И добави: Най-големият скандал в една страна е да бъде задържан министър-председателят. А още по-голям е да се задържи водачът на опозицията. В момента има риск за това по какъв начин действа демокрацията у нас.

В момента виждаме още веднъж една ПР акция. Аз нямам терзания. Притеснява ме това, че законите в България от ден на ден и повече не се съблюдават. Това, което се случва, е невиждано. Показва законите в страната. Не може да се прави по сходен метод обиск, безапелационна беше и Деница Сачева.

Тази акция идва единствено ден, откакто се разгласи новата социология, съгласно която ГЕРБ освен наваксва изоставането от Политическа партия, само че и е напът да ги изпревари, уточни Георг Георгиев.

Към 20 ч. са пристигнали цивилни служители на реда, без коли и са почнали обиск без наличие на юрист. Хляб и представление – и защото хлябът явно е безценен, остава единствено зрелището, тъй като то е гратис, уточни Даниел Митов.

Целта на Бойко Рашков е една единствена – да извърши политическата воля на това държавно управление, с главната концепция да се саморазправи с неговия политически конкурент ойко Борисов, това няма да стане, дано бъде ясно на всички. всички наши членове и симпатизанти ще бъдат събрани, Няма да позволим беззаконието да господства в страната, съобщи някогашният здравен министър Костадин Ангелов.

По думите му евентуално тази полицейска интервенция е разпоредена от министър-председателят.

Това значи, че това държавно управление не може да се оправи с нито едно отговорностите си! Очаквайте доста сериозен отпор една по-различна съпротива и доста скоро – оставката на българското държавно управление, добави Ангелов.

Адвокат Менков беше позволен едвам след час, това е жестоко нарушаване на Наказателно-процесуален кодекс. В 20 ч. да се стартират такива дейности се прави единствено при тежко закононарушение, а няма данни за такова, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Абсурдно е това, което се случва. Ние се трансформираме в страна, в която важат разпоредбите на Бойко Рашков. Това не е възможно – водач на най-голямата опозиционна мощ в 20 ч. да е с 10 служители на реда в дома му. В момента жестоко се погазват конституционни права. Достъпът до отбрана е такова. Повече от час не беше позволен юрист вътре, където се правят някакви следствия, без да знаем какви са. Не сме говорили с никого, на множеството от сътрудниците са изключени телефоните, добави Атанасова.

Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда… Много сложна задача за ръководещите, тъй като заповедта за арест въпреки всичко изисква да се сформира изречение с подлог и сказуемо…, написа депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син във Фейсбук профила си нощес.

В поста си Дилов споделя, че това е „чудесен метод да се отклони вниманието от решенията за форсмажора, ние в НАТО ли сме, или не, цените на тока, горивата, олиото и така нататък В селото на въртоглавите всеки ден е панаир!“.

България се върна във времена, когато се арестуваха министри и министър председатели. Когато не можеш да се оправиш със своята политическа оппозиция- пращаш Министерство на вътрешните работи. ГЕРБ в никакъв случай не са си разрешавали сходни мерзости. Това не е методът!Това могат да го създадат единствено слаби хора, които не могат да се оправят със своите политически съперници. Уведомили сме сътрудниците ни в Брюксел, уточни евродепутатът Андрей Новаков.

Това не е законосъобразно, нямат заповед за обиск. Една показна процедура на Рашков. Няма документ, съобщи депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Анна Александрова.

Само Кирил Петков е над закона, сподели още Александрова, визирайки обявата на премиера във Фейсбук профила си, който по-рано написа, че никой не е над закона.

Дошли сме да изразим взаимност с нашия водач. Ще излезем с публична позиция, съобщи някогашният министър на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, който дойде пред ГДНП след отвеждането на Бойко Борисов.

Така не се прави! Ако претендираш да си смяна, не вършиш същите свинщини!, написа Петър Москов от КОД, който беше здравен министър в едно от някогашните държавни управления на Борисов.

Нормално е като сътрудник да дойда и да поддържа водача на огромната партия на обединението, съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР