Членът на “Сдружение Ботев” Димитър Пенев разкри коя е голямата

...
Членът на “Сдружение Ботев” Димитър Пенев разкри коя е голямата
Коментари Харесай

Агитката на Ботев предпочита във “В” група, отколкото без стадион

Членът на “Сдружение Ботев” Димитър Пенев разкри коя е огромната болежка на почитателите на " канарчетата " сега - градежът на стадион " Христо Ботев " в Пловдив.

Съоръжението е в ремонт от няколко години и поради това отборът играе домакинските си мачове от шампионата и Купата на България на подготвителното игрище в Коматево, а в мачовете от евротурнирнирите семейства на " Лазур " в Бургас.

" При нас най-големият проблем е, че играем на дребен стадион. За почитателите най-важното е довършването на градежа на " Христо Ботев ". Съгласни сме даже да изпаднем или да стартираме още веднъж от " В " група, само че да си имаме личен стадион. Болката на почитателите е нашият стадион ", безапелационен е Пенев пред " Канал 3 ".

" Георги Самуилов съобщи изрично, че не може самичък да построи оборудването, както и не може да устоя еднолично клуба. Това би трябвало да стане посредством заем. Няма човек, който да извади 30 млн. лева за построяването на стадиона. Аз съм уверен, че приходите от стадиона освен ще покрият изтегления заем, само че ще оказват помощ и за издръжката на клуба. Ще бъде пагубно, в случай че стадионът и клубът бъдат разграничени и обособени структури ръководят двете неща. Активът на Ботев е неговият стадион и база, както и самият тим. Да, Ангел Палийски сподели, че ще вложи облагата, извоювани в Лига Европа в градежа. Специалисти по строителството са на мнение, че тези пари са незадоволителни. Може да докара единствено бетон ", добави членът на Сдружение Ботев.

Пенев разкри още, че клубът е имал 52 млн. лева отговорности, които към този момент са били изчистени.

Той е безапелационен, че няма управническа рецесия в Ботев и съобщи, че Георги Самуилов няма предпочитание да придобие акциите на " канарчетата " на този стадий.

Пенев отдаде неуверените резултати на тима в шампионата на умората в играчите от присъединяване в Лига Европа. Членът на Сдружение Ботев даде цялостната си поддръжка към треньора Николай Киров и добави, че той е верният човек за отбора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР