Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, коментира

...
Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, коментира
Коментари Харесай

Шеф в Левски разкри цялата истина за събитията при сините

Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, разяснява пред NOVA тематиката с прекосяването на тима в аматьорския футбол и възможен банкрут на клуба.

Вчера медиите написаха, че „ сините “ може да се откажат от лиценза си за елита и непосредствено да отидат в Югозападната Трета Лига. Мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков, обаче опроверга информацията. Сега това стори и Ганев.

„ Безсмислен диалог по какъв начин да отиваме във „ В “ група и то какво да вършим там. Аз даже не разбирам каква е концепцията зад едно сходно решение. Това не стои на масата. Левски няма желание да банкрутира преднамерено или ненарочно. Самият факт, че дължиш заплати не те води автоматизирано до банкрут. Той още се чисти. Много падна описът, преди беше доста дълъг, с доста огромни суми. Намаля фрапантно. Малко са перата на останали такива заплащания. Задълженията за предходната година общо взето са изчистени. Разбира се, има настоящи проблеми. Няколко месеца не са плащани заплати. Вече приказваме за 2021 година “, съобщи Ганев пред NOVA.

Той сподели и какъв брой близо е Левски до нов спонсор:

„ Няма нищо несъмнено. Нито нещо на масата, което би трябвало да се разисква от Управителния или от Надзорния съвет. За страдание сме в тази обстановка от доста време “.

Изпълнителният шеф Павел Колев е в оставка, само че към момента извършва своите отговорности. Ганев разяснява и дали Левски може скоро да откри негов заместител:

„ Няма все още кандидатура, която да е била гласувана или нещо сходно “, сподели още членът на Надзорния съвет на „ сините “.

Левски през днешния ден се раздели по взаимно единодушие с пристигналия през зимата Ребин Сулака. Към този миг всички други играчи упражняват и нямат желание да напущат клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР