Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов коментира в типичния

...
Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов коментира в типичния
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Любо Пенев не бих го направил и домоуправител на вход

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов разяснява в типичния си жанр кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост във футболната ни централа, съобщи кореспондент на БГНЕС. „ Любо Пенев не бих го направил и домоуправител на вход! Той знае да играе тенис, до момента в който беше народен селекционер не съм го виждам на футболен мач. На стадион " Славия " идва единствено да играе тенис, на Царско село играе тенис, има си специалисти индивидът.

Един специалист имаше в българския футбол, той беше корифей - споделя се Иван Вуцов! Той знаеше по какъв начин да е подредено всичко. Такива няма за момента. От такава класа хора в този момент няма “, съобщи Стефанов.

Президентът на Славия разкри и какъв брой гласа чака да получи някогашният народен селекционер на идния Изпълком на 16 февруари. „ 38 гласа чакам. Има хора, които недолюбват Боби, недолюбват това управление, протестен избор ще има при всички случаи. Доколко този избор ще бъде мощен, не знам. За мен в случай че някой би трябвало да управлява Българския футболен съюз, тъй като не виждам други претенденти, считам, че единственият заслужен и можеш да го прави – това е Боби Михайлов “, добави Стефанов.

Босът на най-стария столичен клуб разяснява и каква е съществена цел пред „ белите “ до края на сезона. „ Нашите цели са ориентирани главно към Купата, тъй като считаме, че това е най-прекият път до Европа.

Шансовете ни да бъдем сред първите три тима са илюзорни, по тази причина ще наблегнем на мачовете за Купата. Ще продължим да развиваме млади футболисти, в случай че е допустимо от нашата школа или привлечени от други клубове, които да получат късмет да влязат в огромния футбол.

Дай Боже множеството от тях да станат национали на България и по този метод, помагайки на тях и на националните гарнитури, да помогнем и на Славия “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР