Член на кралското семейство на Бруней и един от най-благоприятните

...
Член на кралското семейство на Бруней и един от най-благоприятните
Коментари Харесай

Това ще бъде сватбата на века! Жени се принцът на Бруней

Член на кралското семейство на Бруней и един от най-благоприятните и богати ергени в света показа в Instagram очарователна фотография с бъдещата си брачна половинка.

Абдул Матин, чийто акаунт в Instagram е доста известен, постоянно споделя информация за натоварения си метод на живот с почти два милиона почитатели в обществените медии, написа Daily Mail.


Матин, синът на султана на Бруней и неговата някогашна втора брачна половинка Хаджи Мириам Абдул Азис, ще се ожени за Аниша по-късно този месец - като се приказва, че принцът и принцесата на Уелс ще участват на сватбата.

На фотографията Абдул и годеницата му демонстрираха двойки визии в бизнес костюми.

принц на Бруней, Бруней, Абдул Матин, женитба в БрунейЦял екран
Принц Абдул Матин от Бруней с булката си Аниша Снимка: Instagram tmski
Публикацията на Абдул, която бързо натрупа повече от 500 000 лайкове, беше съпроводена от надпис: „ Желая ви всичко най-хубаво за 2024 година “.

По-големите сестри на Матина, принцесите Фадзила и Азема, към този момент се венчаха надлежно през януари 2022 година и януари 2023 година

принц на Бруней, Бруней, Абдул Матин, женитба в БрунейЦял екран
Принц Абдул Матин на сватбата на сестра си Снимка: Instagram tmski
Сега е ред на Абдул. Сватбата, както оповестяват от двореца, ще се състои в средата на януари и ще продължи от 7 до 16 януари 2024 година

Тържествата, които ще продължат девет дни, ще стартират със сватбена гала, последвана от осъществявания на музиканти от кралския двор, с цел да отбележат публично началото на сватбата.

Сватбената гала ще се състои на 11 януари в джамията Султан Омар Али Сайфудин. Това ще бъде последвано от кралски брачен банкет с първокласен прием, на който са поканени посетители от цялостен ​​свят.

Въпреки че към момента не е доказано, евентуално принцът и принцесата на Уелс ще участват на сватбата на принц Абдул Матин и Аниша Иса-Калебич.

Султанът на Бруней участва на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 година Предвид тази история е евентуално те да насочат покана към членовете на английското кралско семейство за специфичния ден на сина си.

Освен това и двете двойки участваха на сватбата на йорданския престолонаследник принц Ал-Хусеин бин Абдула II и Раджва през юни предходната година.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР