Член на градския съвет на Ню Йорк - който миналата

...
Член на градския съвет на Ню Йорк - който миналата
Коментари Харесай

Депутатите, които поискаха справедливост след смъртта от задушаване в метрото, бяха насочени за публикация за нападенията в Ню Йорк

Член на градския съвет на Ню Йорк - който предходната година изиска " правдивост " за " променлив " скитник, който умря до момента в който е бил покоряван от пасажери в метрото, той е заплашвал - е показан като двуличник, тъй като задава въпроса за какво елементарните жители наподобява са пренебрегнали скорошна поредност от насилствени офанзиви против дами в Голямата ябълка.

" Къде са мъжете, които викат това? " Аманда Фариас, член на Демократическата партия, представляваща 18-ти окръг, попита в обява в приложението X за обществени медии.

Фариас отговаряше на обява, в която Групата на дамите в Ню Йорк съобщи, че е „ надълбоко обезпокоена [и ] угрижен за необятно публикуваните известия за офанзиви против дами в Ню Йорк, които са доказани от NYPD. "

Няколко дами разгласиха в TikTok и други обществени медии през последните дни, потвърждавайки, че непознати са ги удряли с пестник в лицето или главата, до момента в който се разхождат в Ню Йорк.

Малко откакто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР