Член на ГЕРБ разкри какво очаква от консултациите при президента.Очаквам

...
Член на ГЕРБ разкри какво очаква от консултациите при президента.Очаквам
Коментари Харесай

Данеил Митов: Очаквам президентът да се държи в рамките, предписани му от Конституцията

Член на ГЕРБ разкри какво чака от консултациите при президента.

Очаквам президентът да се държи в рамките, предписани му от Конституцията. Ще се опитаме да осъществяваме първия мандат, който има най-висока политическа легитимност. Това е най-логичното, би трябвало ни време, с цел да беседваме и да се групираме по цели и политики. Обсъждането на личен състав на кабинет не е на дневен ред. Това разяснява за " Твоят ден " по Нова Нюз Даниел Митов от ГЕРБ.

" Ще споделим с президента атмосферата на Народното събрание и компликациите при избор на ръководител. Партиите би трябвало да осъществят по-добър разговор, в сравнение с при предходните Народни събрания. Те бяха къси точно тъй като нямаше диалог ", съобщи той.

По думите му в последните дни Политическа партия са се оказали в изолираност. " Преди да се е случило завъртането на първия мандат, не можем да предвиждаме какво ще се случи с другите два. Бюджетът води страната към съществени проблеми и огромен държавен дълг. Политическа партия знаят, че 2 и 2 е 4, само че това ги изнервя необикновено. Можем да беседваме с " Български напредък ", в случай че третият мандат отиде при тях ", счита Митов, написа novini.bg.

Според него, в случай че стартират диалози за новия бюджет и има схващане за смяна на параметрите на направения от Асен Василев, може да се стигне до друга вероятност на антикризисните ограничения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР