Читателка на Varna24.bg изрази възмущението си, че електрически автомобил, паркиран

...
Читателка на Varna24.bg изрази възмущението си, че електрически автомобил, паркиран
Коментари Харесай

Варненка: Свършиха ли електростанциите, че селските тарикати в ролята на служители смятат, че могат да зареждат лични автомобили с промишлен ток!

Читателка на Varna24.bg изрази възмущението си, че електромобил, паркиран пред здравно заведение във Варна, се зарежда с индустриален ток. Публикуваме коментара, изпратен до медията ни, без редакторска интервенция:

" Пиша на вас, защото не съм уверена къде е обикновено да се подаде сигнал в тази ситуация. Според мен колата е персонална, несъмнено не брандирана. Отивам в курортна поликлиника във Варна и виждам в границите на 2 поредни дни електричка, която се зарежда със спуснат кабел от поликлиниката към паркинга. Не знам до какъв брой това е обикновено, в последна сметка заведението е публично и най евентуално заплаща индустриален ток. Толкова ли ственика на возилото не може да си разреши като всеки естествен жител да си заплати зареждане на местата избрани за тази цел? Освен това, по този начин като виждам, са включени няколко разклонителя, до момента в който в съседство се намира и локва, което пък може да има и други последици.... нямам думи да изразя възмущението си! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР