Читателка на Plovdiv24.bg остана шокирана от видяното на автомагистрала Тракия

...
Читателка на Plovdiv24.bg остана шокирана от видяното на автомагистрала Тракия
Коментари Харесай

Пловдивчанка: След като прочетох новината, бях в шок!

Читателка на Plovdiv24.bg остана шокирана от видяното на автомагистрала " Тракия " край Пловдив. Поводът - новината ни от през днешния ден сутринта . Даваме думата на дамата незабавно:

" Здравейте, редакция, сутринта минах оттова. В лявата лента имаше кръв и плът като от прегазено животно. След като прочетох новината, бях в потрес, че това може и да са човешки остатъци! Моля да извършите инспекция и да се откри дали и кой не си е приключил работата по този случай. Мястото е сред 132-и километър и отбивката за Раковски ".

Репортер на медията ни се свърза с представител на министерството на вътрешните работи. Според него при снощната покруса пешеходецът в началото е бил ударен от един автомобил, а след това най-вероятно през тялото са минали и други МПС-та.

По принцип в такива случаи се вършат огледи и след приключването им медицински лица подвигат натрупа на починалия. Макар и доста дребна въпреки всичко съществува възможност въпросните остатъци от през днешния ден сутринта да са на блъснато животно и да нямат връзка със снощния случай.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР