Читателите на Розали имат възможност да спечелят бестселъра на Дейвид

...
Читателите на Розали имат възможност да спечелят бестселъра на Дейвид
Коментари Харесай

Срещнете се с „Убийците на цветната луна“ и спечелете!

Читателите на Розали имат опция да завоюват бестселъра на Дейвид Гран „ Убийците на цветната луна “, който е въодушевил едноименния шедьовър на Скорсезе, който може да гледате от 20 октомври единствено в кината и IMAX.

Мартин Скорсезе е един от най-великите режисьори в историята на киното. Филмите му са известни със своя обсег, пристрастеност и жесток натурализъм. На 20 октомври Скорсезе ще показа своя най-амбициозен и праволинеен план досега – престъпния трилър „ Убийците на цветната луна “.

Сценаристи на кино лентата са самият Мартин Скорсезе и носителят на „ Оскар “ Ерик Рот, които приспособяват основания на действителни събития бестселър на Дейвид Гран „ Убийците от Оклахома и раждането на ФБР “. В основните функции влизат актьорските чудовища Леонардо ДиКаприо и Робърт де Ниро, като тяхното присъединяване бележи нов незабравим миг в историята на киното, тъй като, въпреки двамата да са най-честите колаборатори на Скорсезе пред камерата, те за първи път споделят екрана в негов филм.

 Срещнете се с „ Убийците на цветната луна “ и спечелете!

 
ВЪПРОС: Коя е актрисата, която си партнира с Леонардо ДиКаприо и Робърт де Ниро, а рецензията я дефинира като „ душата на кино лентата “?
 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР