Читатели на Искра.бг изпратиха сигнал относно небезизвестния Иван Иванов от

...
Читатели на Искра.бг изпратиха сигнал относно небезизвестния Иван Иванов от
Коментари Харесай

Под маската на патриотизма: Бургазлията Иван Иванов е налагал с юмруци в корема бременната си приятелка

Читатели на Искра.бг изпратиха сигнал по отношение на небезизвестния Иван Иванов от Бургас, чието име нашумя в града с поредицата благотворителни акции , които провежда и услугата за пътна помощ , която той предлага до всяка една точка на страната. С всичко това той си сътвори облика на патриот и държавник, който се бори в името на обективни дела. 

В същото време от сигнала до нас излиза наяве, че Иванов си има и тъмна страна , която е незнайна за обществото, защото е скрита под маската на благотворителните му обществени изяви

Иван Иванов. Снимка: Фейсбук, персонален профил

Наша инспекция сподели, че Иван Иванов изтърпява ефикасна присъда по Наказателно дело от общ темперамент /НОХД/ №1162/2017 на Районен съд-Бургас с наказване „ отнемане от независимост “ за три години. Той е приет за отговорен за това, че незаконно лишил от независимост бременната си другарка, като я заключил в автомобил и я държал към половин час там. Иванов също по този начин е наказан да заплати на потърпевшата сумата от 6000 лв. , като обезщетение за претърпените неимуществени вреди вследствие на закононарушението.

Иван Иванов предлага услуга за частна „ Пътна помощ “. Снимка: Фейсбук, персонален профил

Той и потърпевшата живеели във фактическо съпружеско общуване в интервала сред 2018 и 2020 година, през който дамата забременяла. Иванов не желал детето и упорствал тя да направи аборт , само че партньорката му отказала, двамата се скарали и тя се върнала да живее при майка си и татко си.

Още същата вечер той посетил жилището им , където увещавал родителите ѝ, че щерка им следва да направи аборт, защото детето щяло да се роди с увреждания вследствие на банкет на „ хапове “ от негова страна.

След няколко дни приятелката му, дружно с родителите ѝ, отишли на обзор при гинеколог , като пред кабинета на експерта ги чакал Иванов. След прегледа той убедил дамата, че към този момент желае детето , склонен е тя да не прави аборт, изискал от нея  да се върне да живее при него , а тя се съгласила.

Двамата тръгнали към колата му, само че при оставянето им уединено в автомобила, Иванов почнал да скубе косите на дамата и да я удря с юмруци в корема с желанието да направи импровизиран аборт. Тя се пробвала да избяга, като съумяла да излезе на пътното платно, само че Иванов я настигнал, прибрал я в колата и я заплашил, че ще я изведе отвън града и повече няма да види родителите си .

Впоследствие той я заключил сама в автомобила , употребявайки отдалечено и я оставил вътре без телефон за към половин час, защото си спомнил, че има планувана среща с пробационен чиновник . Изплашената жена почнала да блъска по стъклата, да плаче и да крещи за помощ , което привлякло вниманието на минувачи. Те съумели да се свържат с нейните родители, а те от своя страна с полицията, която пристигнала на място и открила заключената в колата жена . Забелязвайки натрупалите се хора и органите на реда към автомобила, Иванов отключил вратите на транспортното средство с отдалеченото и чак тогава дамата съумяла да излезе.  

След случая очевидците и подсъдимият Иванов посетили Районното ръководство в Бургас, с цел да дават сведения и пояснения за случая.

За закононарушението по чл.142а, ал.3, т.1 вр.ал.1 Наказателен кодекс законът планува наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години . Данните от правосъдното му минало демонстрират, че същият е осъждан с Присъда №4/10.01.2018 година по НОХД №1162/2017 година на Бургаски областен съд за осъществени в изискванията на действителна цялост закононарушения от Раздел „ Разврат “ срещу половата цялост по отношение на три ненавършили 14-годишна възраст лица и едно ненавършило 18 години .

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР