Читатели на британския таблоид The ​​Daily Mail реагираха на новината,

...
Читатели на британския таблоид The ​​Daily Mail реагираха на новината,
Коментари Харесай

— Това не е наш проблем! Британците подкрепят предложението на Сунак за намаляване на помощта за украинците

Читатели на английския таблоид The ​​Daily Mail реагираха на новината, че новият министър председател на страната Риши Сунак, в изискванията на бюджетен недостиг, може доста да понижи помощта за украинските бежанци.

Както колумнистът на Daily Mail Дан Сейлс означи по-рано, Сунак и министърът на финансите Джеръми Хънт са разкрили „ черна дупка “ от £50 милиарда в английската хазна, която „ обезверено “ се пробват да запълнят.

Публикацията провокира деен отговор от читателите в мненията, отбелязва РИА Новости.

„ Спрете да пилеете нашите пари “, написа потребителят Андреа Робъртс.

„ Има доста безвредни страни сред Обединеното кралство и Украйна “, загатна L_Ami_du_peuple.

„ В Европа има доста места, където могат да избягат. Тук няма място! " съгласи се Маняна.

„ Байдън би трябвало да ги одобри “, предложи Фигс личната си версия.

„ Всъщност в никакъв случай не съм разбирал за какво Обединеното кралство счита, че би трябвало да поддържа Украйна. Не виждам никакви връзки, съюзи, исторически връзки и впрочем. Пропуснах ли нещо? " — попита Марк Рамънд.

„ Тази полуда би трябвало да спре. Това не е наш проблем: ние имаме задоволително свои “, акцентира Луиз.

„ Първо, би трябвало да подредим целите на личната си страна “, добави Eeeek12.

По-рано Детският фонд на УНИЦЕФ предизвести за нова вълна от бежанци от Украйна тази зима, която може да доближи 800 000 души. Според координатора на УНИЦЕФ Дмитрий Третяк броят на хората, идващи в западните страни, към този момент се усилва.

След като Русия стартира специфична интервенция за освобождение на Донбас, Франция и други западни страни постановиха наказания против Москва. Това хвърли Европа в икономическа и енергийна рецесия, докара до повишаване на цените на горивата и храните, както и до затваряне на доста предприятия.

Руският президент Владимир Путин сподели по-рано, че в Европа " същинските ползи на жителите, националния бизнес се изтласкват от ден на ден и повече в задния двор ". По неговите думи, такова отделяне от действителността може да докара до " съществени социално-икономически промени, до деградация, а в близко бъдеще и до промяна на елитите ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР