Читател сигнализира в Plovdiv24.bg, че в района на мол Пловдив

...
Читател сигнализира в Plovdiv24.bg, че в района на мол Пловдив
Коментари Харесай

Сигнал: Общинска охрана лепи фишове на евтини коли, а скъпите не ги пипат

Читател алармира в Plovdiv24.bg , че в региона на мол " Пловдив " екип на Общинска защита лепи фишове за погрешно паркиране и санкции, само че единствено на евтини коли, а в това време няколко скъпи автомобила са паркирали под знак " неразрешено прекъсването “ на ул. " Владивосток “.

" Когато алармирах на екипа на Общинска защита за това, те се пробваха да ме оборят, като твърдяха, че колите са паркирали в ръкави, само че аз настоявах, че не е по този начин и очевидно не е. След спор, тимът на Общинска защита отхвърли да напише санкции и общително ми сподели " да не се занимавам ", а пасажерът сподели на водача " Давай, махай го тоя ". На фотосите, които ви адресирам, се виждат скъпи коли.... клиенти на пицарията.... необичайно, че вършат санкции на някакви коли за по 2000 лв., а на тези за 150 000 лв. не можело “,  написа подателят на сигнала.

Plovdiv24.bg  се свърза с шефа на Общинска защита, който даде обещание, че ще ревизира особено случая от сигнала. Той твърди още, че глобяват безусловно всеки, който е в нарушаване и това може да се потвърди със снимков материал.

" Това сигурно е някой глобен жител, който се пробва да ни набеди, тъй като се е озлобил. Но все пак аз ще проуча случая. Ежедневно, всяка заран организирам инструктаж на моите чиновници, на който се изяснява, че би трябвало да глобяват наред, без значение какви са аргументите за неправилното паркиране.

За задачата закупихме и фотоапарати на чиновниците, с цел да снимат колите, защото доста постоянно се оспорват нарушаванията. Имахме случай, в който притежател на първокласна кола пристигна при нас с всевъзможни доказателства, че неговият автомобил не е нарушил разпоредбите. Но като му показахме фотографията, спря да оспорва и си заплати “, разясни Палашев.

По думите му, санкционираните непрекъснато спорят и се разправят с тях. Палашев не отхвърли, че е имало случаи, въпреки и рядко, в които техни чиновници са допускали изборно отношение при глобяването на извършители. Но във всички такива случаи те са било изгонени. Контролираме ги тези неща, несъмнено, че може да се допусне и неточност “, добави.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР