Читател потърси Plovdiv24.bg във връзка с автобусната линия Пловдив-Асеновград. Ето

...
Читател потърси Plovdiv24.bg във връзка с автобусната линия Пловдив-Асеновград. Ето
Коментари Харесай

Постоянно закъсняващ автобус вбеси пловдивчанин

Читател потърси Plovdiv24.bg по отношение на автобусната линия Пловдив-Асеновград. Ето какво заяви индивидът:

" Здравейте,

Пиша Ви във връзка със утринния рейс по линия Пловдив- Асеновград (по разписание рейса би трябвало да потегля в 7:20 ч.от автогара " Юг " ).

Моята майка работи в Асеновград и всеки ден пътува с междуградския рейс Пловдив-Асеновград, който чака на спирката в " Тракия " против някогашната Мебелна къща, в този момент " Томов плаза ".

Всяка заран рейсът закъснява с 20-30 минути и всички, които работят в Асеновград и употребяват този рейс, закъсняват. Майка ми е подавала няколко тъжби както до общината, по този начин и до " Хебрус бус ", които обслужват въпросната линия.

Получавала е отговор от община Пловдив, които са правили инспекции и краткотрайно казусът е бил разрешаван, само че уви единствено краткотрайно. По принцип Пловдив е прославен с градския си превоз, на който съвсем не може да се разчита, само че в този момент и междуградския, и то толкоз натоварена линия като Пловдив-Асеновград.

С написаното тук се надявам да направите проверка и вие и вероятно това да " стресне " малко въпросният транспортьор, който очевидно не ползва никакъв надзор и не следи по какъв начин се извършват транспортите. Благодаря авансово за съдействието! "

Очаквайте продължение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР