Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата редакция, за да вземе отношение

...
Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата редакция, за да вземе отношение
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Доста хора свикнаха с кръговото при Водната палата

Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата редакция, с цел да вземе отношение по един от инфраструктурните планове на Пловдив. Даваме му думата в този момент:

" Здравейте! Пиша във връзка думите на кмета отпреди дни . Личното ми мнение е, че пловдивчани привикнаха с кръговото придвижване сега, а времето, за което се минава през това кръгово, не е повече, в сравнение с при прекосяването през по- натоварените кръстовища или други кръгови уреди в града.

Все отново поздравявам концепцията да бъдат запитани по-широк кръг от жителите на Пловдив и може да бъде направена анкета. Цената, за която се загатва от близо 10 милиона, би била задоволителна АНКЕТА:
Трябва ли да има кръгово кръстовище до Водната палата?

Да, ще облекчи трафика
Не, ще стане по-зле

за много по-важни и належащи проблеми, примерно 3 нови детски градини, които да решат проблемите на хиляди работещи родители.

Вярвам, че пловдивчани са мъдри и милеят за града си, тъй че щом кметът предлага, дано те да дадат своето мнение по въпроса ".

Plovdiv24.bg напомня, че сходна анкета бе пусната преди време в нашия уебсайт. Сега я прикачаме още веднъж, само че в нея могат да вземат участие читатели, които до момента не са дали своят вот.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР