Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да разкаже: "Здравейте, прикачам

...
Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да разкаже: "Здравейте, прикачам
Коментари Харесай

Старозагорско безумие по централна улица в Пловдив

Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, с цел да опише: "Здравейте, прихващам клипче и фотография, изрязана от него, снимано от видеорегистратора ми на улица "Любен Каравелов ", до бариерата на ВМИ. Не стига че всеки ден живущите в околията на университетската болница се сблъскваме с дефицит на паркоместа и погрешно паркиране, което ни затруднява всекидневно, затруднява излизането от гаражи, дворове и други. Наоколо няма "синя зона ", целият бул. се употребява за паркинг денем от студенти, лекари, пациенти и т.н. 
Полицията или общинска защита минават доста рядко, с цел да постановат санкции, а през вчерашния ден (неделя след обяд, когато нормално не е толкоз натоварено) се натъкнах на тази панорама - целият бул. е напълнен с паркирали коли в посока от денталния факултет към кръговото придвижване на бул. "Васил Априлов ", а в насрещното паркирана кола, като нямаше водач. 
Виждат се най-малко 3-4 паркоместа в близост, въпреки и неразрешено прекъсването, най-малко нямаше да пречи толкоз на придвижването. Крайно засегнат съм от ежедневното безхаберие на органите отговарящи за придвижването по пътищата в покрайнината. Крайно време е да се вземат ограничения. Ежедневно излизам от гаража си с риск да извърша ПТП заради ниската видимост поради паркирали коли в близост. Регистрационният номер се вижда добре от фотографията - СТ8278КК.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР