Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати видео от поредно безумие на

...
Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати видео от поредно безумие на
Коментари Харесай

Сигнал: Да платиш 8000 лева и да изхвърляш от пътя автомобилите, които пречат да караш безумно

Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати видео от следващо безумство на пътя. Пловдивчанинът е мощно засегнат от безумна маневра, на която е станал очевидец. Ето какво ни написа.

Здравейте, станахме очевидци на безумно изпреварване от страна на лидер с VW Jetta и рег. номер РВ 3289 КТ, с което можеше да провокира жестока злополука.

Единствено мигновените реакции на водачът с белият автомобил (мисля, че беше Seat) предотвратиха преден удар с насрещно идващият микробус. Но това не бе всичко - водачът на фолксвагенът индиферентно продължи да прави слалом сред колите в колоната, като че ли някой му дава право за това.

При една бърза информация се схваща, че колата му не е с особени благоприятни условия и коства сред 6 и 10 хил лева Оказва се, че приблизително можеш да платиш 8000 лева, с цел да получиш правото да изхвърляш други коли от пътното платно, които ти пречат да караш безумно.

Да шофираш по този начин, застрашавайки живота на доста хора, в условия на огромна акция за залавяне на рискови водачи, значи че смяташ, че ти си над законът и разпоредбите не важат за теб, когато бързаш... кой знае за къде.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР