Чистим Витоша в събота. Това е първото подобно събитие от

...
Чистим Витоша в събота. Това е първото подобно събитие от
Коментари Харесай

Чистим Витоша в събота


Чистим Витоша в събота. Това е първото сходно събитие от самодейността под наслов „ Заедно за Витоша “, с която уредниците целят, обединявайки се институции и доброволци, да съумеят да вършат разнообразни акции за подобряването на изискванията в планината и грижата за природата.

Сборният пункт за всички искащи да се включат в „ Заедно за по-чиста Витоша “ е в 10:30 ч. пред хижа " Алеко ", когато ще бъде формалното разкриване на акцията. На място през целия ден ще има музика и изненади за всички участници.

Снимка: БГНЕС

За достъпа до планината и назад има подсигурен безвъзмезден превоз по следния график: 9 ч. от паркинга под моста на НДК, 9:30 и 11:00 ч. от площада на " Драгалевци ", 15:30 ч. връщане от хотел " Морени ".

Ще има три съществени пункта – на хижа " Алеко ", до хотел " Морени " и на долна станция на Витошко лале 1, където с изключение на ръкавици и чували, участниците ще получат и своята специфична гривна за присъединяване, с която могат да се възползват от достъп до въжен превоз Витошко лале и до освежаващи питиета в зоната на Алеко и Черни връх.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР