Чистенето не е от любимите занимания, а и не всяка

...
Чистенето не е от любимите занимания, а и не всяка
Коментари Харесай

Най-ефективният и лесен начин да почистите дома си

Чистенето не е от обичаните занимания, а и не всяка стопанка има задоволително време да почиства дома си съвършено и постоянно. Но в света на технологиите всеки може да се възползва от услугите на прахосмукачка робот, която е най-лесният, бърз и ефикасен метод за разчистване на дома до съвършенство.

Ако имате куче, чиято четина е непрекъснат декор в дома ви, или пък деца, които постоянно нещо разсипват и цапат, то прахосмукачката робот е най-хубавата инвестиция, която може да извършите в името на чистия ви дом. Това решение сигурно ще ви помогне да не чувствате умората от непрекъснато навеждане, бърсане и обиране на прахоляк и нечистотия.

Но по какъв начин да изберете подобаващата прахосмукачка робот за вашите потребности?

Ориентирайте се към такава, която се почиства независимо, без интервенция от ваша страна. В същото време трябява да бъде и мощна, и със дарба за прецизна навигация. Така няма да се постанова да обслужвате непрекъснато прахосмукачката робот, да я премествате ръчно, да я насочвате с дистанционно управление, с цел да не се блъска в предметите в дома ви.

Новите прахосмукачки робот на Samsung – комбинират всички тези функционалности и още доста други, с цел да обезпечат подробно и хигиенично разчистване на вашия дом.

Прецизна навигация и дейно разчистване

Прахосмукачката робот почиства по-щателно и дейно дома ви с помощта на точните карти на пространствата, положителния план на местоположението и усъвършенстването на траекторията на разчистване. В огромна помощ е и опцията да зададете „ неразрешени зони “ за робота, които пречат да оперира на опрерделени места, без значение от неналичието на физическа бариера. И назад – може да зададете съответни зони, където желаете да бъде почистено. Например такава зона може да бъде под трапезната маса след фамилната вечеря, когато подът изпод изобилства от трохи, а останалата част от вкъщи ви е чиста.

 Добави изложение

При избор на прахосмукачка робот е добре да обърнете внимание на мощността и типа на четката, изключително в случай че имате доста килими, домакински любим и непрекъснато наличие на четина по пода. Прахосмукачките робот като Jet Bot и Jet Bot + могат елементарно да се оправят с този проблем. Благодарение на огромната всмукателна мощност, сами могат да дефинират каква част от нея да употребяват съгласно вида повърхнина и количеството прахуляк, събрало се върху нея. Така мощността автоматизирано се усилва, когато би трябвало да се почисти да вземем за пример килим в дълбочина.

Ефективно разчистване на всеки тип подова настилка

Високоефективната четка на прахосмукачката робот има тънки нишки от мек, тъкан текстил и антистатични сребърни влакна. Екстракторите пресоват космите, с цел да не се оплитат към четката. Това прави Jet Bot отлично решение за хора с домашни любимци.

Огромно улеснение е Wi-Fi връзката с Jet Bot и Jet Bot+. С тази опция за дистанционно управление може да контролирате работата ѝ, и то в действително време, без значение къде се намирате. Може да я пуснете да почисти още до момента в който сте в офиса и когато се приберете, да се насладите на чистия си дом и да се отпуснете на дивана.

 Добави изложение

Камерата е също занимателна и функционална екстра при новите смарт прахосмукачки на Samsung. От разстояние може да наблюдавате дома си, когато сте на отмора и желаете да ревизирате дали всичко е наред вкъщи. Може също да следите какво прави домашният ви любим, до момента в който сте на работа, и къде в действителност крие персоналните ви движимости, които мистериозно изчезват.

И не на последно място при избора на роботизирана прахосмукачка обърнете внимание на поддръжката и почистването ѝ. Свалящият се и миещ резервоар е огромно улеснение, а опцията за самопочистване е още по-впечатляваща. Така да вземем за пример след разчистване Jet Bot+ автоматизирано се връща при станцията си за разчистване Clean Station, която изтегля прахта от контейнера благодарение на технологията Air Pulse. А многослойната система за пречистване задържа до 99,999% от финия прахуляк. Така действително от вас се чака единствено на всеки един до три месеца да почистите само станцията.

 Добави изложение

комбинират всички тези функционалности и още доста други. Снабдени са с акуратен датчик LiDAR , цифров инверторен мотор и мултициклонно пречистване Jet Cyclone за дейно разчистване на всевъзможни повърхности. С помощта на функционалността Select & Go и приложението Smart Things потребителите избират пространствата, които да бъдат почистени и лимитират достъпа до избрани зони за цялостен надзор. A функционалността Jet Live ви разрешава да проследявате и контролирате почистването в действително време през телефона си.

Тези роботи изцяло улесняват семейството, като поемат напълно грижата за чистотата вкъщи. А Samsung, като водещ бранд на пазара за битова техника, са съумели да основат устройство, което не е просто прахосмукачка, а неизменим сателит в живота.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР