Чиста прецизност и чисто удоволствие от шофирането: Това с което

...
Чиста прецизност и чисто удоволствие от шофирането: Това с което
Коментари Харесай

Малка спортна звезда, голямо име: Новият Opel Corsa GSi

Чиста точност и чисто наслаждение от шофирането: Това с което Opel Insignia GSi към този момент впечатлява в междинния клас, ще бъде пренесено и в сегмента на дребните коли под формата на новия Opel Corsa GSi. Една прецизна спортна машина, която се трансформира във виртуоз на завоите, с помощта на спортната ходова част с фини настройки, направени на Северната дъга на " Нюрбургринг ".

Верен на мотото " парещ, по-горещ, Corsa GSi " дребният автомобил с три порти впечатлява с прецизните си линии: той има присъщ дизайн с огромни въздушни отвори, скулптуриран челен похлупак, блестящо изразен заден спойлер и точно моделирани странични прагове. В предната част дръзкият Opel GSi е с огромна предна решетка с дизайн на пчелна пита и централен марков знак със мълния Opel Blitz образно поддържан от две крила – всичко това съчетано с корпуси на външните огледала за назад виждане в спортна карбонова визия. Големите дизайнерски детайли с хромирани окантовки са образно свързани в хоризонтална линия с черни напречни скулптурирани елементи в предната част, а към това се прибавя черен напречен чеп на капака подсилващ усилването за динамизъм на този атлетичен автомобил. Изпълнената с сила стилистика има своя израз и в задната част. Отличителният спойлер в края на покрива генерира спомагателна мощ на прилепяне, а спортният хромиран накрайник на ауспуха е подложен в рамка с динамичен дизайн в задната престилка в цвета на колата.



Чистото чувство за състезателен дух се акцентира и от интериора. Водачът на Corsa GSi седи в опционалната Recaro performance седалка и слага ръцете си върху състезателен волан. Превключва предавките благодарение на лост с кожен кожух и слага краката си върху алуминиеви спортни педали, с цел да изживее същинско наслаждение от пилотирането. Corsa GSi е израз на чистата точност и във връзка с още един параметър: спортната ходова част, към този момент известна от версията OPC и спирачките с червени апарати обезпечават акуратен атлетизъм, изключителна управляемост и къси спирачни дистанции, също и в композиция с опционалните 18-цолови алуминиеви колела.

Пътниците в Corsa GSi могат да разчитат на изключителна съгласуваност с опционалната инфоразвлекателна система IntelliLink, както и на опцията да пренесат света на смарт телефоните с Apple iOS и Android във своя автомобил.

El Opel Corsa GSi de 2001 costaba 2.372.000 pesetas (unos 14.256 €) y tenía un motor atmosférico de gasolina de 1,8 litros y 125 CV. El nuevo modelo, que estará a la venta a lo largo de 2018, tendrá un motor turbo de entre 150 y 207 CV. https://t.co/BBOVkrur3M. pic.twitter.com/yt06BcppaZ
— km77 com (@km77com) April 9, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР