Чист за нарколабораторията, открита при спецакция на работното му място,

...
Чист за нарколабораторията, открита при спецакция на работното му място,
Коментари Харесай

Братът на Рачков чист за нарколабораторията

Чист за нарколабораторията, открита при спецакция на работното му място, се оказва братът на известния артист Димитър Рачков - Петър. След още един обиск, две арестувания и повече от година работа на бургаските криминалисти против него по този начин и не бяха събрани доказателства, че има пръст в разрушената нарколаборатория в помпена станция в с. Черни връх.

Разследването публично е спряно на 4 юли, заяви "Флагман ". То може да бъде обновено при съществуването на нови доказателства, само че това е доста малко евентуално, разкриха осведомени със случая. Така братът на известния комедиант ще се размине единствено с няколко часа престой в ареста след акцията.

Проблемите с Темида за Петър Рачков обаче напълно не завършват с този случай. В края на месеца Рачков ще се явява на дело за шофиране без брошура. Вече 2 пъти той бе наказван единствено с санкции за сходни нарушение и най-вероятно в този момент още веднъж ще се размине с сходна глоба. (ВИЖ ТУК)

Доникъде е и следствието за ареста на известния брат през април т. година, когато в дома му беше открита синтетична дрога.

Припомняме, че Петър Рачков беше задържан дружно с още двама мъже през март м. година на пътя Бурас-Средец в „ Пежо 406 “ от служители на реда от Четвърто районно управление (на МВР) след сигнал на сътрудниците им от „ Криминална полиция “. Наркотест посочил, че 25-годишният водач Станимир У. седнал зад кормилото надрусан с коктейл от амфетамин и метамфетамин. Във лидера и в самия автомобил е открит бял прахуляк и странни течности в пластмасови бутилки. Електронна везна и термометър пък се търкаляли в багажника на Пежото.

Полицаите провели и спомагателни издирвателни дейности, като следи ги отвели към помпената станция на разклона за с. Черни връх. Точно там от години като диспечер монтьор работел Петър Рачков. Оттам ченгетата иззели още течности в стъклени и пластмасови шишета и стъклени принадлежности за произвеждане на синтетични опиати. Петър е спретнат за разпит в районното, само че е освободен след няколко часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР