Числото 6 е числото на 2013 година. Според нумерологията числото

...
Числото 6 е числото на 2013 година. Според нумерологията числото
Коментари Харесай

Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Числото 6 е цифрата на 2013 година. Според нумерологията цифрата 6 е формирано от сбора на всички числа на годината. Числото 6 значи, че това е годината, в която преломните моменти са отминали и предстоят приятни изненади.

Шестицата е цифрата на смяна и на подобряването на стандарта на живот. Това е цифрата на могъществото. Годините, които са минали под въздействието на цифрата 6, се характеризират със събития, които са променяли ориста на цели народи.

 Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Годините, които са под въздействието на цифрата 6, са известни с това, че през тях са започвали войни и революции, преразпределяли са се сфери на въздействие.

Затова през 2013 година би трябвало да се чакат събития, свързани с внезапна смяна на държавната власт и политиката на доста страни по света.

 Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Но защото 2013 е и година на Змията, тези промени ще се осъществят по умен, а не по принудителен метод. Числото 6 е число на творчеството и на грижите за околните хора.

В година 6 в нас ще се развият усеща за угриженост за близки и не чак толкоз близки хора. Влиянието на годината ще промени връзките ни към сътрудниците в работата ни и ще ги възприемем като хора, които от време на време имат потребност просто от приятелско рамо.

 Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Хората с креативен заряд ще пожънат огромни триумфи през 2013 година, която е под въздействие на цифрата 6. Това е годината, в която ще загърбите остарели другарства, които не са ви донесли нищо с изключение на разочарования, и ще отворите сърцето си за нови другари.

Шестицата изисква нови познания и нов нравствен напредък, развиване на желанието да откриете тайните на Вселената. Шестицата развива нюх към изкуството и даже хора, които са много практични, ще пробват силите си в някое от изкуствата.

Шестицата е цифрата на партньорството. През 2013 година ще създадете нови връзки както в любовен, по този начин и в настоятелен проект. Ще разберете какъв брой е потребно съдействието с хора, които сте подценявали.

През 2013 година любовта ще ви се усмихне единствено в случай че сте съществени към връзката си. Възможно е обаче да има мощни интервали на ревнивост.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР