Числото 12 е доста значимо, когато става въпрос за нумерология,

...
Числото 12 е доста значимо, когато става въпрос за нумерология,
Коментари Харесай

12/12: Тайната на магическата дата, която изпълнява желания!

Числото 12 е много значимо, когато става въпрос за нумерология, тъй като то приказва за цялост. Ако вашият рожден ден се пада на 12.12, значи към този момент имате водачи- ангели, които постоянно ще ви предложат нужната помощ и препоръки, когато имате потребност от тях!

12 месеца в годината, 12 апостоли, 12 богове на Олимп, 12 степени на будизма, 12 зодиакални знака, 12 часа на циферблата, 12 чифта ребра, тайната на цифрата 12 следва човек от раждането му.

То се среща във всички религии, необятно се употребява в всекидневието. Сакралното значение на цифрата 12 – това е Истина, Спасение, Вселена. То може да приключи и да стартира още веднъж, образувайки възвишен кръг.

Числото 12 се състои от две цифри: 1 и 2. 1 е просто число и значи начало и сингулярния темперамент на Вселената. Също по този начин се свързва със довеждане докрай, съвършенство, естетика, мотивация, постижение и самостоятелност. От друга страна, става дума за двете страни на всяка обстановка, дипломация, партньорство и изменящия се темперамент на живота.

12 декември ще бъде добър ден за решение на психически проблеми, както и за медицински прегледи и за нравствен напредък. В този ден би трябвало да споделяте всичко, което имате, с околните си.

Промени от всевъзможен темперамент ще бъдат приветствани от Вселената в този ден, тъй че не се опасявайте да напуснете работата, в случай че сте възнамерявали такава стъпка от дълго време. Не се опасявайте да прекратите взаимоотношения, които не ви носят благополучие. Изхвърлете всички ненужни неща от живота си, тъй като това в допълнение задължение ви забавя и блокира вашето благополучие.

В този ден можете да поискате осъществяването на всякакво предпочитание! Нематериалните фантазии работят най-добре. Препоръчително е авансово да формулирате своето предпочитание. Действащи са следните правила: настоящо време, без „ не “ и „ желая “.

На 12 декември си намислете желанието тъкмо в 12:12 часа. И не забравяйте да утвърдите своето желание! Например, можете да повторите желанието си 12 пъти, да извършите 12 стъпки, да намигнете, да клякате или нещо друго. И обърнете внимание: би трябвало да съумеете да извършите това в границите на 12 минути!

А даже и да не съумеете тъкмо в 12 часа и 12 минути да намислите и утвърдите желанието си знайте, че целият ден през днешния ден е сполучлив!

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по тематиката:

За осъществяване на стремежи, привличане на пари, здраве и обич: Ганеша мудра

 

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което преодолява всякакви  компликации. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра оказва помощ за отваряне на сърдечната чакра, дава геройство, убеденост в себе си.…

Цялата публикация

Кубера мудра – за привличане на благосъстояние и осъществяване на желанията

 

Кубера Мудра води по едно и също време до усмиряване на мозъка и до лекуване на физически недъзи. Kубера Мудра е отдадена на бога на благосъстоянието. В този мудра се употребяват три пръста –…

Цялата публикация

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР