Числата винаги са играли важна роля в живота на човека.

...
Числата винаги са играли важна роля в живота на човека.
Коментари Харесай

Скритата символика в еднаквите числа, които виждаме случайно

Числата постоянно са играли значима роля в живота на индивида. Още античните цивилизации са им придавали свръхестествени свойства. Някои цифри са предричали благополучие и триумф, а други били употребявани в разнообразни пророчества.

В цивилизации като вавилонската и индуистката цифрата е начало на всичко.  Според общоприетото разбиране повтарящите се цифри постоянно носят нещо мистично, загадъчно и непознато за нас.

Те демонстрират една по-голяма действителност, която не постоянно се усеща в нашето ежедневие.

Ако постоянно попадаме на тези цифри, до момента в който гледаме часовника си, да вземем за пример 22:22, 00:00, 11:11, 12:12, това може би значи, че Вселената се пробва да ни каже нещо.

На всеки се е случвало да види инцидентно няколко идентични цифри, поглеждайки часа на телефона си да вземем за пример. Повечето хора имат вяра, че това съвпадение сбъдва стремежи, само че от голяма важност е и тъкмо кои цифри сте видели.

Повтарящите се цифри не са просто съвпадане, нито въпрос на случайност. Те са явен знак на синхронизма и прикриват по-дълбоко обръщение, идващо от духовния свят, разкривайки скрити секрети.

Най-мощното е цифрата 11, изключително в неговата двойна форма 11:11. Когато видите 11:11, това значи, че огромната клетъчна памет се задейства. Той подтиква паметта, с цел да ни подсети нещо, което сме не запомнили.

Като виждаме могъщия номер 11:11, това е обръщение, че сме на верния път и сме приведени в сходство с по-голяма осцилация.

Разберете в галерията ни каква е символиката на идентичните цифри, които виждаме инцидентно всеки ден!
 Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР