Числата са неразделна част от нашия живот, но малцина знаят

...
Числата са неразделна част от нашия живот, но малцина знаят
Коментари Харесай

Нумерология: Кои са Щастливите числа и от кои трябва да се пазим?

 цифри

Числата са неразделна част от нашия живот, само че малко на брой знаят същинското им значение. Нумеролозите са сигурни, че с тяхна помощ човек може да научи какво ще е бъдещето му и да избегне съществени проблеми.

Струва ни се, че цифрите са значими единствено при математически калкулации, само че в действителност не е по този начин. Благодарение на нумерологията стана известно, че числата могат да въздействат на нашата орис. Според нумеролозите цифрите могат да бъдат разграничени на щастливи и нещастливи. По този метод, всяко число освен въздейства на живота ни, само че и може да промени и бъдещето. От тази публикация можете да разберете кои цифри са удобни и кои от тях съставляват заплаха.

Щастливи цифри

Съдбата непрекъснато ни дава знаци, само че ние  доста рядко ги виждаме. Понякога даже елементарен номер на банкнота или пътен знак може да значи освен това от това, което си мислим. В продължение на доста години експертите по нумерология се пробват да схванат какви числа  ни предвещават благополучие и какви – злощастие. Тази информация ще ви помогне да се подготвите за бъдещи събития и, по  опция, да избегнете съществени неточности.

1 – е мощно число. Единицата символизира вътрешната сила и целеустремеността. Хората, които са под покровителството на това число имат мощен темперамент и устойчивост. Те по-често от другите реализират триумфи и са в положение да преодоляват всевъзможни трудности.

2 – добрина и вяра. От антични времена двойката е  знак на обич и добрина. Тя оказва помощ на хората да се снабдят с  триумфи в персоналния си живот и поддържа тези, които желаят да имат семейство.

3 – увереност. Тройката дава убеденост, покачва самочувствието и пази индивида от недомислени дейности. Това число се смята за настойник на хората, искащи да изградят кариера, оказва помощ им да реализират задачите си и ги защищава от врагове и завистници.

4 – самообладание. Четворката ще ви помогне да преодолеете и да издържите всевъзможни компликации. Тя е и знак на силата и стабилността. Числото е в положение да донесе шанс и да притегли триумфи и благосъстояние.

5 – цифрата на водачите. Ако сте бизнесмен или просто мечтаете да започнете личен бизнес, петицата ще ви помогне.  Тя може да донесе победа и да притегли шанс. Нумеролозите назовават ​​петицата едно най-силните цифри.

6 – отговорност. Ако не можете да започнете ново дело,  без да сте приключили остарялото, тогава сте под покровителството на шестицата. Това е цифрата на отговорността, честността и отзивчивостта.

   числата

13 – всеки знае за заплахата на това число. Има доста аргументи за отрицателната асоциация на 13, а  една от най-разпространените е вярата в отрицателната сила на петък 13-ти. Според поверията, в  този ден човек рискува да се сблъска с неволя или даже с злополука. Дори и скептиците настояват, че това число постоянно им носи проблеми. От националната мъдрост знаем: в случай че в къщата има тринадесет посетители, последният, който си тръгне може скоро да  напусне този свят.

17 – към това число в  доста страни се отнасят с безпокойствие. Според римските трудове, то символизира края на живота и гибелта. Хората, родени на 17-ти, постоянно би трябвало да бъдат нащрек.

39 – в източните страни   се употребява с неприятна популярност. На някои места това е даже жаргонна дума, смисъла и  е „ сводник “. Когато видят  39 на пътен знак, някои поданици на Изтока обръщат и потеглят в  друга посока.

666 – на доста хора то е известно като „ цифрата на дявола “. А  в Библията Йоан  го назовава „ цифрата на звяра “, обозначавайки с  думата „ звяр “  Антихриста – врагът на Исус Христос. От антични времена, комбинацията от три шестици предвещава заплаха и даже покруса, като по този метод плаши хората.

Още по тематиката:

Писмото, което написа Щастието:

 

Ако четете това писмо в неделната вечер, значи аз към този момент съм пристигнало при вас!  И в този момент ще стартира да мрънкам,  тъй като има защо! Тежко ми е, нали разбирате ……

Цялата публикация

През 2018 година съвсем всички зодиакални знаци ги чака необикновено благополучие и ето за какво!

 

Готови ли сте за нови достижения и победи през 2018 година? Защото всеки от нас го чака доста добра година. Нека забележим какви добрини тя е  приготвила за всички зодиакални…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР