Числата крият в себе си неподозирана информация и , а

...
Числата крият в себе си неподозирана информация и , а
Коментари Харесай

Какви сме според датата, на която сме родени?

Числата крият в себе си неподозирана информация и, а с изключение на чисто рационална и привидна страна имат и прочувствена такава. Тяхната роля е изключително мощна в датата ни на раждане (ако тя не е едноцифрено число, редуцирай до такова, образец: 28=2+8=10=1+0=1).

1 – 1 е прочувствено число, то има мощен креативен заряд на „ аз мога “ и „ аз работя “. Това е мощна, мъжка сила, която управлява, постанова се и заповядва. 1 има потребност от мощ и, с цел да твори.

2 – 2 е доста по-меко и обрано. Това е женската сила, която търси партньорство и баланс. 2 е равновесието и най-много стремежът към неговото реализиране. То носи концепцията, че 2 е повече от 1 както количествено, по този начин и качествено.

3 – В 3 има самобитна комплектност, както и наслада и възторг от общуването сред равни. То също е доста креативно като израз на вътрешните пориви и желания и като поклонение пред хубостта сама по себе си.

4 – 4 е по-строго, по-практично число. Емоцията тук е впрегната да работи и да строи. Неговата мантра е стабилността (емоциите рядко са трайни или стабилни) и работещите модели.

5 – 5 е прочувствено число, то крие любознанието и насладата от откритието. 5 е това, което прави откривателите откриватели – любознанието от това да откриеш, е по-голямо от риска какво би могло да се случи. Но по този начин светът върви напред.

6 – 6 е фамилното огнище, домът, сигурността, че има къде и при кого да се върнеш. Всички имаме потребност от силата и кротката мощ на 6, даже било единствено като спомен или като концепция. 6 е и възприятието на задоволство и признателност от това, което си постигнал или имаш. Което ни зарежда с нови сили.  7 – 7 е по-аналитично, по-умозрително число. При него страстта отстъпва място на трезвия разбор и на обективните решения. 7 се нуждае от тишина и уединение, с цел да може да види, премисли, реши и продължи напред. Без 7 бихме траяли сляпо да се лутаме в едни и същи безплодни модели, които или не осъзнаваме, или нямаме храброст да променим.

8 – 8 ни носи плодовете от посятото, били те положителни или неприятни. То потвърждава, че в голяма степен ние сами ковем си – с това кои действително сме, в какво имаме вяра и какви са навиците ни. Защото ние в реалност имаме власт върху тези три основни детайла. 8 ни дава цялостната картина на това, което сме построили, и ни подканя да кажем дали то ни харесва или не.

9 – 9 е най-емоционалното от всички цифри, както и най-противоречивото. В него се срещат егоизмът и саможертвата, началото и краят. 9 крие и доста градивна сила, която може да отключим единствено в случай че успеем да разгадаем изконната му алтернатива.

 

Невена е приключила интернационалните връзки, тя е преподавател и коуч. Големите й пристрастености са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва индивида и да търси и намира същинското и положителното във всеки. Което постоянно я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш персонален хороскоп на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР