Чип Кели е информирал служители на UCLA, че се оттегля

...
Чип Кели е информирал служители на UCLA, че се оттегля
Коментари Харесай

Треньорът на UCLA Чип Кели информира училищните служители, че се оттегля, казва източник на AP

Чип Кели е уведомил чиновници на UCLA, че се отдръпва като треньор на Бруинс, сподели човек, който е директно осведомен с решението, сподели пред Associated Press в петък.

Човекът е приказвал при изискване за анонимност, защото преместването към момента не е оповестено, нито е идната спирка на Кели. Множество медии оповестиха, че Кели се насочва към щата Охайо, с цел да стане нападателен координатор.

Треньорът на Охайо стейт Райън Дей нае някогашния треньор на Тексас Бил О'Брайън като нападателен координатор предишния месец, само че О'Брайън в този момент се насочва към Boston College да стане старши треньор на Eagles.

Кели имаше връх 35-34 за шест години с Бруинс, само че програмата показваше признаци на застоялост преди прекосяването към Голямата десетка от Pac-12 през идващия сезон.

___ < /h2>

Получавайте сигнали за най-новата анкета на AP Top 25 през целия сезон. Регистрирайте се тук за колежански футбол на AP: https://apnews.com/hub/ap-top-25-college-football-poll и https://apnews.com/hub/colleg...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР