Чикаго и други градове в северната част на САЩ се

...
Чикаго и други градове в северната част на САЩ се
Коментари Харесай

Смъртта на 5-годишно момче предизвика критики към приютите за мигранти в Чикаго

Чикаго и други градове в северната част на Съединени американски щати се борят да намерят жилище за десетки хиляди търсещи леговище, които са били превозени с рейсове от Тексас от началото на годината, с очертаващи се месеци на студено време. По-рано този месец стотици търсещи леговище към момента чакаха настаняване на летища и полицейски сектори в Чикаго, някои от тях към момента лагеруваха на тротоари пред постройките на регионите.

Въпреки че градът оповестява, че полицейските сектори са били най-вече разчистени, солидните приюти не са безусловно безвредна опция, сподели Ани Гомберг, доброволец от екипа за реагиране на полицейските сектори в града, който работи с новопристигналите в Чикаго от Април. Гомберг сподели, че към 2300 души са отседнали в приюта, където живее момчето.

„ Приютите са изцяло заключени за външен достъп. Уж вършат това, с цел да защитят жителите вътре “, сподели Гомберг. Но тя сподели, че подозира, че част от повода за засилената сигурност е, че обществеността не може да види по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР